Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Diana Şoşoacă: "Sunt doamna de fier a României. Totul este un complot"

Diana Şoşoacă: "Sunt doamna de fier a României. Totul este un complot"

Silviu Şoşoacă, soţul senatoarei Diana Şoşoacă a primit control judiciar. Asta, după ce a fost acuzat că a lovit un poliţist. „Totul este un complot!" spune aceasta în timp ce dezvăluie numele celor pe care îi bănuiește că ar fi pus la cale totul.

Diana Şoşoacă: "Sunt doamna de fier a României. Totul este un complot"
Sursa foto: Antena 3
de Claudia Popovici    |    13 Dec 2021   •   19:03

A fost scandal mare în faţa parchetului între susținătorii senatoarei Diana Şoşoacă şi jurnaliști. Scandal a fost şi sâmbătă seara în casa senatoarei, acolo unde potrivit spuselor acesteia, o echipă a unui post străin ar fi intrat cu forța cerându-i un interviu. 

Enervată de situaţie senatoarea Diana Şoşoacă a sunat imediat la 112. La faţa locului au ajuns Polițiștii secției 4 din Capitală care au încercat să stea de vorbă cu persoanele implicate. 

În tot acest scandal a intervenit însă și soțul senatoarei, Silviu Şoşoacă, care l-ar fi lovit pe unul dintre polițiști.

„Trei poliţişti au sărit pe soţul meu şi l-au imobilizat şi l-au dat cu capul de uşă şi i-au băgat mâna în gât" spune senatoarea Diana Şoşoacă subliniind faptul că după altercație soţul ei şi-ar fi pierdut preţ de câteva secunde cunoștința.

„Sunt doamna de fier a României. Totul este un complot"

Întrebată de jurnalistul Antena 3, Roxana Ciucă dacă senatoarea Diana Şoşoacă este puternică, aceasta a spus răspicat: "Sunt doamna de fier a României!"

„În spatele acestui dosar am aflat, pe surse, că se află ministrul Apărării Naţionale, domnul Raed Arafat, domnul Klaus Iohannis, domnul Ciucă, domnul Bode şi acum încerc să aflu dacă şi ministrul Justiției domnul Predoiu este implicat în acest lucru, împreună cu serviciile secrete cu SIE, în principal", a spus pentru Antena 3, senatoarea Diana Şoşoacă.

Manipulare sau nu, procurorii de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 au decis: soţul Dianei Şoşoacă, Silviu Şoşoacă, a primit control judiciar până pe 10 februarie. La aflarea deciziei lucrurile au devenit tensionate între susținătorii senatoarei şi jurnaliști. Jandarmeria a aplicat cinci amenzi contravenționale în valoare totală de 2.500 de lei pentru această manifestație publică din faţa parchetului. 

Senatoarea Diana Şoşoacă s-a ales cu dosar penal

Nu doar soţul Dianei Șoșoacă s-a ales cu dosar penal, ci si senatoarea. Este vorba de un dosar declinat la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație şi Justiţie. Surse apropiate anchetei afirmă că la sfârşitul săptămânii Diana Şoşoacă va merge să dea declarații pentru lipsire de libertate şi sechestrare. Este o plângere depusă de jurnaliştii străini pe numele senatoarei spunând că ar fi fost sechestrați până la venirea organelor de poliţie.

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close