Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Staţiunea Mamaia s-a umplut de turişti! Hotelierii au redus preţurile la cazare

Staţiunea Mamaia s-a umplut de turişti! Hotelierii au redus preţurile la cazare

Urmează primul weekend cu adevărat plin la mare. Chiar și în stațiunea Mamaia, unde până acum bătea vântul, gradul de ocupare este de 100%, asta după ce patronii de hoteluri au ales să facă un pas în spate și au renunțat la prețurile exorbitante. Mai mult, nici parcarea nu mai costă atât de mult, astfel acum vorbim de 120.000 de turiști aflați în vacanță la malul mării.

Staţiunea Mamaia s-a umplut de turişti! Hotelierii au redus preţurile la cazare
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    29 Iul 2022   •   19:22

După dușul rece de la începutul sezonului estival, hotelierii au scăzut tarifele. Astfel, o noapte de cazare Mamaia costă acum între 300 și 500 de lei. Turiștii nu au stat pe gânduri și au dat fuga la mare.

"Suntem în vârf de sezon şi staţiunea Mamaia se apropie de 100% grad de ocupare. Ne aşteptăm ca weekend-ul acesta chiar să atingă această valoare. Sunt hoteluri care au lansat astfel de oferte, discount-uri de până la 20% şi se fac 40-50 de rezervări pe hotelurile respective, în fiecare zi", a declarat Ionuţ Nedea, proprietar agenţie de turism, pentru News Hour With CNN de la Antena 3.

Totuși, au rămas și turiști nemulțumiți de prețuri. 

"Pentru trei zile cheltuim undeva la 4.000 de lei. Nu prea îşi mai permite românul să vină în România în vacanță, la prețurile care le avem. Foarte scump este. Şi mâncarea, și cazarea. Faţă de anul trecut s-a scumpit cazarea. Pe o noapte de cazare plătim 900 de lei, apartament cu trei camere", spune un turist.

Și nu doar stațiunea luxului s-a umplut. În Eforie, distracția este la cote maxime. 

Românii care vor să își petreacă weekend-ul pe malul mării și-au lăsat bagajele în camere și au dat fuga pe plajă, unde au sărbătorit românește.

În stațiunea Eforie Nord. 2 nopți de cazare pentru 2 adulți și un copil la un hotel de 3 stele costă între 500 și 1000 de lei 

×
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close