Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Sute de români au stat la coadă ca pe vremea lui Ceaușescu. Când s-au deschis porțile, a început nebunia pentru reducerile la tigăi și blendere, în București

Sute de români au stat la coadă ca pe vremea lui Ceaușescu. Când s-au deschis porțile, a început nebunia pentru reducerile la tigăi și blendere, în București

Sute de bucureșteni și-au început ziua înarmați cu răbdare și resemnare.

de Redacția Antena 3 CNN    |    12 Apr 2024   •   19:38

Ei s-au așezat la coadă într-un mall, să prindă 'mega-reduceri' la tigăi, blendere, prăjitoare de pâine și alte produse de acest gen.

Atrage atenția faptul că mulți dintre 'codași' erau tineri.

Ei și-au ocupat locurile cu mult înainte de momentul deschiderii porților magazinului, exact cum procedau bunicii lor pe vremea regimului comunist.

Atunci, exista o motivație puternică: era penurie de produse din toate categoriile, începând cu alimentele și încheind cu electrocasnicele, așa că marfa din magazine pur și simplu nu ajungea pentru toată lumea.

Mai mulți tineri au stat ore în șir la coadă, în București, pentru tigăi și blendere la promoție

Acum, situația e oarecum inversată, dar tot implică statul la coadă: este abundență de produse în magazine, însă prețurile sunt mari și mulți oameni își permit să le achiziționeze doar la promoții.

Iar promoțiile sunt limitate și destui români consideră că merită să-și sacrifice timpul și nervii stând la coadă pentru un discount.

Agenții de pază s-au asigurat că totul este în regulă și că nu apar incidente și, după câteva ore de așteptare, a venit momentul deschiderii magazinului.

Goana după discount-uri, aplaudată de angajații magazinului

Clienții au dat năvală, iar angajații au aplaudat.

Fiecare a luat ce a putut și a fugit spre casele de marcat, ca să se asigure că prinde reducerea.

Magazinul în care s-au înregistrat aceste scene nu este unul nou, dar a trecut printr-o renovare și a oferit discounturi.

Până în 2026, 70 dintre locațiile acestui retailer urmează să treacă prin aceeași transformare.

×
Parteneri
Dr. Voichiţa Lăzureanu dezvăluie alimentele care ne pot trimite la spital de sărbători
x close