Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Tâlhărie surprinsă din toate unghiurile, într-un bloc din cartierul Militari: O pensionară este atacată de un tânăr în lift

Tâlhărie surprinsă din toate unghiurile, într-un bloc din cartierul Militari: O pensionară este atacată de un tânăr în lift

Imagini incredibile au fost filmate de camerele de supraveghere ale unui bloc din cartierul Militari. O pensionară a fost tâlhărită în lift. Hoţul a fugit cu banii şi cardurile femeii.

Tâlhărie surprinsă din toate unghiurile, într-un bloc din cartierul Militari: O pensionară este atacată de un tânăr în lift
Sursa foto: Antena 3
de Mia Lungu    |    Rafaelo Varga    |    18 Ian 2022   •   18:29

Marți în jurul prânzului, Secția 21 Poliție a fost sesizată de o femeie, de 67 de ani, cu privire la faptul că, în blocul în care locuiește, în momentul în care urca în lift, un bărbat necunoscut i-a smuls portofelul în care avea o sumă de bani și carduri bancare, după care a fugit.

Deși pensionara are un handicap, a fugit după tâlhar, așa cum se vede și în imaginile surprinse de camerele de supraveghere, dar nu a reușit să îl prindă.

A fost efectuată cercetarea la fața locului și sunt desfășurate investigații, în vederea identificării bărbatului în cauză.

Cercetările sunt continuate de Secția 21 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie.

Bărbatul nu a fost prins încă de polițiști.

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close