Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Topul celor mai bogați oameni din lume, conform indexului miliardarilor Blommberg. Jeff Bezos a ajuns pe locul patru

Topul celor mai bogați oameni din lume, conform indexului miliardarilor Blommberg. Jeff Bezos a ajuns pe locul patru

Bogaţii nu au sărăcit în acest an, nici după ce au pierdut sume exorbitante. Topul bogaţilor lumii, conform indexului miliardarilor din Blommberg, este condus de un personaj extrem de cunoscut.

de Redacția Antena 3 CNN    |    23 Noi 2022   •   18:59

Elon Musk, cea mai bogată persoană din lume, a pierdut peste 100 de miliarde de dolari în acest an, anunţă The Bloomberg Billionaires Index. Cu toate acestea, Musk rămâne cel mai bogat om al Planetei cu o avere estimată la 170 de miliarde de dolari.

Musk deţine Space X, Neuralink, Twitter, Tesla. Pierderea de o sută de miliarde vine după ce acţiunile Tesla au scăzut la cel mai mic nivel în istorie.

Locul doi este luat de Bernard Arnault, proprietarul celui mai mare conglomerat din industria luxului. Miliardarul francez are o avere de 157 de miliarde de dolari.

Pe locul trei a urcat cel mai bogat om din India, omul de afaceri Gautam Adani. Acesta confrolează afacerile portuare din India şi averea sa a crescut în 2022 cu peste 53 miliarde de dolari, la 129 miliarde de dolari.

Fondatoul Amazon, Jeff Bezos ajunge pe locul 4, conform indexului miliardarilor din Blommberg, cu o avere de 116 miliarde după o pierdere de 86 de miliarde în 2022.

Cei mai bogaţi oameni din lume

1. Elon Musk

Avere - 169,8 miliarde de dolari

Pierderi în 2022 - 100,5 miliarde de dolari

2. Bernard Arnault - proprietar Louis Vuitton

Avere - 157 miliarde de dolari

3. Gautam Adani, industriaş India

Avere - 129 miliarde de dolari

4. Jeff Bezos

Avere - 116 miliarde de dolari

Pierderi în 2022- 86 miliarde de dolari

×
Subiecte în articol: bogati Bloomberg miliardari Jeff Bezos
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close