Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Descinderi la traficanţii de minore. Copilele erau bătute și obligate să se prostitueze în mai multe județe din țară

Descinderi la traficanţii de minore. Copilele erau bătute și obligate să se prostitueze în mai multe județe din țară

Procurorii DIICOT și polițiștii au reușit să destructureze o grupare care chiar a răpit fete minore, pe care le-a obligat mai apoi să se prostitueze în mai multe judeţe din ţară.

Descinderi la traficanţii de minore. Copilele erau bătute și obligate să se prostitueze în mai multe județe din țară
Sursa foto: Pexels/Karolina Grabowska
de Redacția Antena 3 CNN    |    21 Dec 2022   •   20:38

Din cercetări a reieșit că, în cursul anului 2021, membrii grupării, care anterior ar fi desfășurat activități infracționale pe linie de proxenetism, fapte pentru care au fost cercetați și condamnați, ar fi inițiat un grup infracțional organizat, în scopul comiterii infracțiunilor de trafic de minori și proxenetism.

Indivizii erau deosebit de agresivi, spun surse din anchetă. Din disperare, un copil a încercat să treacă dintr-un balcon în altul, la înălțime, pentru a se salva.

Acești indivizi racolau minore în mediul online prin metoda Loverboy. Mai apoi le luau și le duceau în locuințe închiriate de pe raza mai multor județe din România, iar acolo le obligau să se prostitueze.

Mai mult, pe o fată în vârstă de 15 ani din județul Hunedoara au răpit-o chiar și au dus-o în județul Ialomița, într-o astfel de locuință închiriată.

Acolo au încuiat-o în apartament, au bătut-o în repetate rânduri, au obligat-o să consume alcool și, pentru că nu voia să se prostitueze, unul dintre traficanți chiar a violato.

O altă minoră care încerca să scape de aceste cruzimi, a sărit dintr-un balcon în altul, la înălțime, tocmai pentru a nu mai îndura aceste lucruri.

Mai multe percheziții au fost făcute astăzi de către procurori, pe raza județelor Prahova, Ialomița și Constanța.

Patru indivizi care coordonau această grupare sunt în aceste momente la audieri.

Șocant este că la o astfel de percheziție, într-una dintre locuințe, procurorii și polițiștii au găsit o fată minoră împreună cu bebelușul ei nou-născut.

Aceștia au fost preluați de către DGASPC Constanța. Vorbim despre indivizi care au antecedente penale pentru proxenetism.

×
Subiecte în articol: trafic de minore DIICOT
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close