Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Vila din Bucureşti a fraţilor Tristan şi Andrew Tate valorează şapte milioane de euro

Vila din Bucureşti a fraţilor Tristan şi Andrew Tate valorează şapte milioane de euro

Potrivit jurnaliştilor din Marea Britanie, fraţii Tate au o avere de aproximativ 100 de milioane de lire. Numai vila din Bucureşti a celor doi fraţi este estimată la şapte milioane de euro.

Vila din Bucureşti a fraţilor Tristan şi Andrew Tate valorează şapte milioane de euro
Sursa foto: Facebook | Andrew Tate
de Ştefan Petrică    |    31 Dec 2022   •   19:42

Fraţii Tate ar avea o avere de 100 de milioane de lire. Aceasta a fost construită din afaceri de videochat, trafic de persoane, o academie online cu 127 de mii de subscriberi şi criptomonede.

Cu toate acestea, site-urile de specialitate arată că averea lui Andrew Tate este de peste 350 de milioane de dolari, acesta având un venit lunar de peste patru milioane de dolari.

Andrew Tate susţine că are o colecţie de 33 de maşini de lux. Cea mai scumpă este un Bugatti Chiron în valoare de 3,48 milioane de euro.

În total, valoarea maşinilor lui Andrew ar ajunge la 5 milioane de euro.

Influencerul are şi un avion privat în valoare de peste 8 milioane de euro din care îşi postează frecvent imagini pe social media.

Cei doi fraţi au mai multe proprietăţi împreună, printre care şi un conac de 30 de milioane de lire în Marea Britanie şi o vilă în Voluntari estimată la şapte milioane de euro.

×
Subiecte în articol: Andrew Tate
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close