Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Ce s-a greşit în cazul crimei de la Alba. Explicaţiile prof. dr. Vladimir Beliş, fost director INML

Ce s-a greşit în cazul crimei de la Alba. Explicaţiile prof. dr. Vladimir Beliş, fost director INML

Profesorul Vladimir Beliş, fostul director al Institutului Naţional de Medicină Legală "Mina Minovici" din Bucureşti, a explicat la Antena 3 CNN ce s-a greşit în cazul crimei din judeţul Alba.

de Redacția Antena 3 CNN    |    28 Mar 2023   •   19:36

Au trecut trei zile de la nenorocirea de la Alba Iulia. Mama băieţelului se pregăteşte de înmormântare, la fel şi familia celui care s-a sinucis după ce i-a luat viaţa propriului copil.

În tot acest timp, poliţiştii care ar fi trebuit să aplice legea şi să încerce să-l salveze pe bebeluş se anchetează pe ei.

E deschis un dosar de omor, dar cum principalul suspect e mort, cel mai probabil ancheta se va închide. 

Citeşte şi: "Cea mai mare durere pe care o poate suferi un om". Băiețelul ucis de tatăl său va fi înmormântat gratuit de patronul unei firme de pompe funebre

Poliţiştii se ascund după faptul că nu ştiau sigur că în spatele acelei uşi se află tatăl împreună cu copilul. Sunt multe semne de întrebare cu privire la acest caz.

Chiar dacă poliţiştii ar fi intrat în apartamentul unde a avut loc crima, copilul ar fi fost deja mort, au transmis sursele Antena 3 CNN. Potrivit poliţiştilor, tatăl ar fi curmat viaţa micuţului când mama a sunat la 112.

Niciun medic legist nu va spune "a murit la ora cutare", susţine profesorul Vladimir Beliş.

"Va spune că a murit între orele cutare şi cutare", a mai spus fostul director al INML, marţi, la Antena 3 CNN.

Vezi și: Ce scrie în certificatul de deces al copilului de un an ucis de tată, în Alba Iulia. Răspunsurile date de medicii legişti

A spune că a murit între 00 şi 01:00 este o apreciere hazardată, susţine fostul director al INML.

Nu se poate face o precizare cu atâta exactitate, a completat Vladimir Beliş.

Aflaţi mai multe informaţii urmărind materialul video de mai jos!

Vă amintim că un bebeluş a fost omorât de propriul tată, care s-a sinucis la rândul său.

Acţiunea ratată a Poliţiei Române este trasă la indigo după cazurile Caracal şi Oneşti. Toată operaţiunea eşuată a fost lăsată pe umerii unor agenţi de la ordine publică.

Agenții au stat câteva ore până au intrat în apartament. După intervenție s-a spus că băiatul fusese ucis cu cel puțin o oră înainte ca polițiștii să ajungă în faţa blocului. 

×
Subiecte în articol: crima Alba vladimir belis director IML
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close