Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Prognoza meteo ANM. Vremea se schimbă din nou! Unde va fi cel mai cald

Prognoza meteo ANM. Vremea se schimbă din nou! Unde va fi cel mai cald

Vremea se încălzeşte semnificativ în majoritatea regiunilor din ţară, iar până la finalul săptămânii temperaturile vor fi mai mari decât normalul perioadei în care ne aflăm.

de Redacția Antena 3 CNN    |    06 Mar 2023   •   18:57

Se vor înregistra şi precipitaţii abundente în mai multe zone ale ţării. Diana Giurgiu, meteorolog de serviciu, a prezentat prognoza meteo la Antena 3 CNN.

În regiunile sudice și estice, chiar și mâine și poimâine așteptăm temperaturi maxime de 14-15 grade, însă treptat vremea se încălzește, astfel încât a doua jumătate a săptămânii aduce o vreme deosebit de caldă pentru această perioadă.

Temperaturile maxime se vor încadra în general între 11 și 19 grade, chiar cu valori de 20 grade prin partea de sud și de est a țării.

Citiţi şi: Prognoza meteo 6 - 19 martie 2023. Schimbare a vremii după o săptămână cu temperaturi de primăvară

Potrivit meteorologilor, aria precipitațiilor este în extindere în vestul, în centrul și în nordul țării. Pe parcursul acestei nopți sunt aşteptate precipitații predominant sub formă de ploaie în Banat, în Crișana și mixte în Transilvania, în Maramureş, pe alocuri prin Moldova și predominant sub formă de ninsoare la munte. Aceste precipitații mixte în Maramureş și în Transilvania se mențin și pe parcursul dimineții de mâine.

Miercuri, pe măsură ce vremea se încălzește, va ploua în zonele joase de relief.

În zona montană înaltă vor fi precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare.

×
Subiecte în articol: vremea prognoza meteo temperaturi
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close