Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Mii de zboruri, anulate și întârziate în SUA, din cauza furtunilor

Mii de zboruri, anulate și întârziate în SUA, din cauza furtunilor

Mii de zboruri au fost întârziate sau anulate în această săptămână în marile oraşe de pe coasta de est a Statelor Unite, din cauza furtunilor.

Mii de zboruri, anulate și întârziate în SUA, din cauza furtunilor
Sursa foto: Gettyimages | Kena Betancur / Stringer
de Ioana Mircea    |    28 Iun 2023   •   19:47

Administrația Federală a Statelor Unite ale Americii a impus restricții din cauza furtunilor pe aeroporturile din Washington DC,  până la Boston.

Astfel, mii de zboruri au fost anulate și întârziate, în condițiile în care mulți americani se pregătesc de călătoria spre casă pentru Ziua Independenței.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Problemele au început în weekend, când furtunile majore au forțat multe aeroporturi să țină avioanele la sol, iar pasagerii au rămas blocați la kilometri distanță de destinațiile dorite, De sâmbătă, companiile aeriene au anulat peste șase mii de zboruri.

Citește și: Ce fenomene meteo lovesc România, după inundații și furtuni. Meteorolog: "Un nou front atmosferic va veni dinspre Europa centrală"

Lucrurile ar putea deveni și mai tensionate în curând, odată ce Ziua Independenței se apropie. Aproape 4,2 milioane de călători plănuiesc să zboare.

×
Subiecte în articol: zboruri anulate SUA
Parteneri
5 milioane de români care muncesc, îndatorați de stat cu peste 200 de euro
x close