Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Punctul de întâlnire Apelul la 112 al poliţistului care a ucis-o pe Raisa pe trecerea de pietoni din Capitală

Apelul la 112 al poliţistului care a ucis-o pe Raisa pe trecerea de pietoni din Capitală

În ediția de duminică seara a emisiunii Punctul de întâlnire a fost prezentată înregistrarea apelului la 112 al polițistului care a ucis-o pe Raisa pe trecerea de pietoni din Capitală.

Apelul la 112 al poliţistului care a ucis-o pe Raisa pe trecerea de pietoni din Capitală
de Redacția Antena 3 CNN    |    16 Ian 2022   •   21:24

Noi detalii apar la iveală în cazul polițistului care a ucis-o pe Raisa în accidentul de pe trecerea de pietoni din Capitală.

În ediția de duminică seara a emisiunii Punctul de Întâlnire a fost prezentată înregistrarea apelului la 112 pe care polițistul l-a dat după accidentul tragic.

Din înregistrare reiese cum polițistul anunță la 112 că a accidentat mortal un pieton şi solicită un echipaj medical de urgenţă. Minutele trec până dispecerul preia informaţiile şi predă legătura mai departe.

La discuția cu cel de-al patrulea dispecer polițistul repetă din nou toate informaţiile, iar în zonă se aud oamenii care vin la faţa locului.

La un moment dat polițistul ajunge să roage insistent dispecerul să ajungă o ambulanță în timp ce strigă la cineva că nu are voie să mute victima din loc.

Apoi înregistrarea prezintă polițistul când cere sfaturi dispecerului pentru a-i acorda ajutor Raisei până la sosirea echipajului medical.

Atenție, urmează informații care vă pot afecta emoțional!

Citiţi şi: Avocatul familiei Raisei, dezvăluiri grave de la audierea poliţistului: "A oprit un martor să vorbească"

×
Subiecte în articol: Raisa politist Capitala
Parteneri
România nu are bani să îşi trimită sportivii la Olimpiadă
x close