Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Punctul de întâlnire Cristina Demetrescu, despre semnele astrologice ale lui Vladimir Putin: "Pe karma lui există două planete distructive"

Cristina Demetrescu, despre semnele astrologice ale lui Vladimir Putin: "Pe karma lui există două planete distructive"

Astrologul Cristina Demetrescu a explicat ce spune astrograma lui Vladimir Putin despre caracterul şi acțiunile sale.

Cristina Demetrescu, despre semnele astrologice ale lui Vladimir Putin: "Pe karma lui există două planete distructive"
Sursa foto: Colaj Hepta&Pixabay
de Claudia Popovici    |    26 Feb 2022   •   20:36

Vladimir Putin se consultă cu astrologi atunci când ia o decizie importantă. Pentru Vladimir Putin cum sunt astrele, cum interpretează zodia lui, ce efecte sunt în momentul în care alege fie să declanșeze un război fie să elimine un adversar, toate sunt în directă legătură cu sfaturile pe care astrologii preferați ai Kremlinului i le dau. Rusia are o tradiții în a învălui în astfel de repere deciziile importante.

Astrologul Cristina Demetrescu a explicat ce spune astrograma lui Vladimir Putin despre caracterul şi acțiunile sale.

"În primul rând este născut în zodia Balanței şi are ascendent în zodia Scorpion. Este o bucățică de zodiac între 15 grade Balanță şi 15 grade din tot zodiacul care se numește Triunghiul Bermudelor al Zodiacului.

Se numește Via Combusta sau Calea Arsă. Acolo se poate întâmpla, dispare orice, nu se mai găsește mintea, personalitatea, înțelegerea.

Nu ştim ce se întâmplă în zona aceea unde are poziționat preşedintele Rusiei ascendentul. Zodia Balanței este zodia extremelor. Oamenii ştiu despre balanță că este zodia echilibrului, dar în fiecare zodie pot apărea nişte probleme exact invers la cum se aşteaptă oamenii.

Este un tip puternic pentru că aproape de Soarele lui stau două planete îndepărtate din sistemul nostru solar Saturn şi Neptun. 

Saturn înseamnă concretul, Neptun înseamnă iluzoriul nu ști ce este adevăr ce este minciună. Pe karma lui există două planete distructive Pluton şi Lilith care împreună au semnul distrugerii.

Am remarcat faptul că într-una dintre zile, Venus planeta care guvernează diplomația este foarte puternic implicată în conjunctura momentului şi stă în apropierea lui Marte planeta războiului şi s-au tot încercat. Asta este o conjunctură cuprinsă până pe 25 martie. 

Profilul psihologic şi astrologic deopotrivă a lui Vladimir Putin necesită în momentul de faţă discuții foarte serioase cu criminologi, pentru că noi deja discutăm de un criminal. Nu putem negocia cu un criminal în condiţii de discurs liber. (...)

Planetele lui Vladimir Putin în tranzit sunt în cădere. Lucrurile nu sunt aşa cum şi-ar dori. Energie nu mai are aşa mult, iar ceea ce se întâmplă în momentul acesta este un război inutil. Pentru că este atacat din toate direcțiile balanță sa de dezechilibrează şi va ajunge un factor auto distructiv", a explicat Astrologul Cristina Demetrescu pentru emisiunea Punctul de Întâlnire de la Antena 3. 

Citiţi şi: Tudorel Butoi, despre Vladimir Putin şi vulnerabilităţile pe care le are România: "Acesta este un pericol extraordinar"

×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close