Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Punctul de întâlnire Dosarul crimelor din Onești. Patru șefi de poliție, urmăriți penal pentru abuz în serviciu

Dosarul crimelor din Onești. Patru șefi de poliție, urmăriți penal pentru abuz în serviciu

Patru șefi de structuri de poliție sunt urmăriți penal de procurori pentru abuz în serviciu în cazul intervenției eșuate a forțelor de ordine în cazul crimelor de la Onești.

Dosarul crimelor din Onești. Patru șefi de poliție, urmăriți penal pentru abuz în serviciu
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    10 Ian 2022   •   21:05

În cazul crimelor de la Onești, acolo unde doi electricieni au fost luați ostatici apoi au fost uciși, au fost deschise două dosare penale: unul cu privire la criminalul Gheorghe Moroșanu și altul cu privire la intervenția eșuată a forțelor de ordine.

Poliţiştilor le-a luat mai bine de 6 ore să descindă în apartamentul unde erau ținuți ostaticii, moment în care aceștia au fost uciși.

Cine sunt cei patru șefi de structuri de poliție puşi sub urmărire penală

Este vorba despre Alexandru Scurtu, şeful SIAS, comisarul - şef Cristinel Andrieş, şeful Poliţiei Oneşti la data faptelor, comisar-şef Adrian Tuluc, adjunctul la comanda IPJ Bacău, cel care s-a aflat la comanda operațiunii "Onești", şi comisarul-şef Radu Andronic, şeful SAS Bacău la data la care a avut loc tragedia.

Criminalul de la Onești nu regretă că i-a ucis pe cei doi muncitori, dar vrea în arest la domiciliu 

"Acest dosar se află la Parchetul General, după ce s-a făcut o analiză, şi a fost preluat dosarul de la Parchetul Curţii de Apel Bacău", a spus Adina Anghelescu, jurnalist de investigaţii, la Antena 3.

Dosarul crimelor din Onești

Vă amintim că Gheorghe Mureșan, un bărbat de 68 de ani, a sechestrat şi ucis doi muncitori într-un apartament din Oneşti, supărat fiind că în urma unei executări silite îşi pierduse apartamentul.

×
Subiecte în articol: crime Onesti Adina Anghelescu
Parteneri
Marcel Ciolacu, prezentat ca "viitorul preşedinte al României"
x close