Antena 3 CNN Actualitate PNL găsește ceva rău și în mărirea salariilor. Ce spune vicepreședintele PNL

PNL găsește ceva rău și în mărirea salariilor. Ce spune vicepreședintele PNL

PNL găsește ceva rău și în mărirea salariilor. Ce spune vicepreședintele PNL
Sursa foto: Foto: www.facebook.com/florin.citu
01 Mar 2018   •   20:56

Ziua de 1 Martie a venit cu salarii mai mari în sănătate şi învăţământ. Creşterile sunt semnificative, astfel, unii medici vor primii salariu chiar şi de trei ori mai mare.

Cu toate acestea, voci din PNL consideră că mărirea salariilor pentru aceste categorii bugetare nu este un lucru bun. Vicepreședintele PNL Florin Cîțu consideră că România va avea oameni plătiţi mai bine, dar care lucrează în aceleaşi instituţii dotate prost.

”Majorarea salariilor este o decizie care vine cu niște consturi. Pentru a face aceste creșteri salariale promise atât de pompos în campania electrorală, creșteri salariale care aduc salariul medicilor la nivelul la care ar fi trebuit să fie în 2022, a fost nevoie de sacrificii foarte mari la buget. În primul rând, au fost tăiate anul trecut investițiile la jumătate din ceea ce fusese la buget. Anul acesta deja sunt mai mici decât ceea ce fusese bugetat anul trecut. S-au tăiat banii de la bunuri și servicii, în special și acolo sunt incluse și echipamentele, tot ce trebuie pentru spitale sau pentru dotarea școlilor și așa mai departe. Deci o să avem oameni care sunt plătiți poate mai bine, dar vor fi în aceleași spitale dotate mai prost”, a spus Florin Cîțu.

×
Subiecte în articol: PNL salarii PNL Punctul de întâlnire
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close