Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN ShowBlitz Anamaria Prodan, dezvăluiri în procesul de divorț: ”Noi, familia, suntem împietriți. Copiii mei nu și-au imaginat să ajungă în această mocirlă”

Anamaria Prodan, dezvăluiri în procesul de divorț: ”Noi, familia, suntem împietriți. Copiii mei nu și-au imaginat să ajungă în această mocirlă”

Anamaria Prodan a dezvăluit, în exclusivitate la Antena 3, adevăratele motive ale divorțului de celebrul antrenor.

Anamaria Prodan, dezvăluiri în procesul de divorț: ”Noi, familia, suntem împietriți. Copiii mei nu și-au imaginat să ajungă în această mocirlă”
Sursa foto: Instagram/ @anamariaprodanreghecampf
de Georgiana Adam    |    30 Oct 2021   •   12:10

Divorțul Anamariei Prodan pare să se transforme într-un război între ea și actuala iubită a soțului său. Aceasta din urmă ar acuza-o pe impresară că ar fi făcut publice poze cu părinții ei, care nu sunt persoane publice.

Mai mult, femeia a spus că își simte sarcina amenințată, așa că s-a adresat unei instanțe de judecată, căreia îi cere să îi impună Anamariei Prodan să nu mai publice nimic despre ea și să nu îi mai pronunțe numele.

”Avocații mei au verificat toate aceste lucruri, ordonanțe, nu există așa ceva. Eu cred că sunt niște ifose ale tuturor de a face publicitate, nu înțeleg de ce și nu înțeleg cui. Vorbim despre un om însurat, un om care a depus divorțul, pe care eu nu l-am primit. (...) Nu știu de ce avem aceste discuții și promovăm iubitele brunete, blonde ale nu știu cui.

”Primesc mesaje care mă îngrozesc”

(...) S-a creat o situație jenantă, în primul rând, pentru Laurențiu Regaecampf, ca tată, ca bărbat, ca profesionist. Din toate punctele de vedere, omul ăsta este la pământ în acest moment, pentru toată această situație creată.

Am înțeles că aveți pozele de la Laurențiu Regaecampf, lucru pe care el nu le-a recunoscut niciodată familiei, că el personal ar fi dat aceste fotografii, dimpotrivă, era tare supărat că au apărut. Mi se pare ciudat ca un familist și un om care a fost un exemplu timp de 16 ani să ajungă în această situație și să mai fie și promovat.

(...) Eu găsesc tot felul și primesc tot felul de mesaje și de fotografii și de lucruri care mă îngrozesc. Efectiv, noi, familia, suntem împietriți”, a spus Anamaria Prodan la Antena 3.

”Îmi este rușine să ies pe stradă”

Întrebată despre relația în care este acum cu soțul său, Anamaria Prodan a spus că încearcă să aibă un dialog, dar este dificil din cauza informațiilor și zvonurilor care apar în spațiul public.

”Părinții mei se întorc în mormânt și chiar și tatăl lui, care a fost atât de mândru de copilul lui și de familia lui și noi atât de mult am muncit ca să ajungem cine suntem astăzi. Copiii mei, la 22, 21 și 13 ani, Luca 19 ani, nu cred vreodată că și-au dorit sau și-au imaginat să ajungă în această mocirlă.

(...) Deja este atât de deranjat. Vă rog să mă credeți că îmi este rușine să ies pe stradă, și mie și copiilor”, a mmărturisit Anamaria Prodan.

”În continuare, nu vreau să cred că soțul meu este cel pe care îl prezintă presa și cel despre care vorbește toată România. Nu vreau, mă încăpățânez și știu că lumea poate mă face nebună, dar în continuare închidem toți ochii și spunem îi ”tati” și ”soarele nostru”. Nu este acest om, nu are cum”, a spus impresara.

×
Subiecte în articol: Anamaria Prodan
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close