Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN ShowBlitz Ce au făcut Gabi Bădălău şi Bianca Drăguşanu în Dubai. Reacția Claudiei Pătrăşcanu despre ''escapada'' soţului

Ce au făcut Gabi Bădălău şi Bianca Drăguşanu în Dubai. Reacția Claudiei Pătrăşcanu despre ''escapada'' soţului

Claudia Pătrăşcanu, încă soţia lui Gabi Bădălău, a recţionat dur la vederea imaginilor cu Bianca Drăguşanu în Dubai. Fiul politicianului Niculae Bădălău, ar fi trebuit să se prezinte la Direcţia de Protecţie a Copilului pentru consilierea în legătură cu cei doi copii pe care îi au împreună, dar el a ales să meargă în Dubai, acolo unde a fost surprins în magazine de lux, la braţul Biancăi Drăgăşanu.

Ce au făcut Gabi Bădălău şi Bianca Drăguşanu în Dubai. Reacția Claudiei Pătrăşcanu despre ''escapada'' soţului
Sursa foto: Bianca Draggusanu/Instagram Hepta
de Georgiana Adam    |    09 Ian 2021   •   00:06

Gabi Bădălău a fost surprins de paparazzi cu celebra Bianca Drăguşanu într-un renumit magazin din Dubai. Încă soţul Claudiei Pătrăşcanu a mers la cumpărături cu Bianca, cei doi fiind fotografiaţi în ipostaze destul de familiare, deşi fiecare dintre ei a negat o relaţie amoroasă, dar şi-au declarat reciproc admiraţia.

Reacţia lui Gabi Bădălău despre relaţia cu Bianca: ''Orice bărbat și-ar dori-o ca iubită''

“Sunt un bărbat liber și asumat. Bianca este o femeie superbă și deșteaptă pe care orice bărbat și-ar dori-o ca iubită sau parteneră, dar deocamdată nu e nimic între noi. Doar am ieșit împreuna. Nu știm ce ne rezerva viața”, a spus Gabi Bădălău pentru spynews.ro.

La rândul său, fosta soţie a lui Alex Bodi a spus că deşi Bădălău jr. este un gentelman, deocamdată nu este vorba despre o relaţie, dar nu a exclus varianta unei posibile legături în viitor, mai ales că este singură şi asumată.

Interesant este că în Dubai, Bianca are o bună prietenă, pe Ramona Gabor care a  fost iubita aceluiaşi Bădălău. Se pare că fiul politicianului a mers în Emirate împreună cu Florin Salam şi soţia acestuia. De altfel, Bianca Drăguşanu a postat imagini de la petrecerea la care a cântat manelistul.

Mai mult, potrivit jurnaliştilor de la Cancan, Gabi Bădălău şi Bianca Drăguşanu ar fi petrecut Crăciunul împreună, într-un hotel de lux din Poiana Braşov. Imaginile cu cei doi au făcut-o pe Claudia Pătrăşcanu să recţioneze în mediul online.

Reacţia Claudiei Pătrăşcanu: Nelipsitul tată este ocupat cu ''divele''

''Am fost invitata impreuna cu tatal copiilor mei sa participam la o ședința de consiliere care are drept scop consilierea noastră in ceea ce-i privește pe copiii nostri

Alta invitatie, alta ignorare din partea tatălui copiilor ...A urmat așteptarea pana in jurul orei 13.45 , resemnarea ... și in final alte surprize ....

Și nu ma refer la o surpriza plăcută din partea tatălui copiilor ... in sensul ca ar fi dat curs invitatiei DIRECȚIEI GENERALE DE ASISTENTA si PROTECTIE a COPILULUI ci ma refer la alta știre modernă unde ne( lipsitul) tata este ocupat cu “divele”...Imaginile grăiesc , cuvintele sunt de prisos'', a spus Claudia Pătrăşcanu.

Cei doi se află în plin scandal de divorţ şi se luptă pentru custodia celor doi copii şi pentru partaj.

×
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close