Antena 3 CNN Politică Şeful democrat-liberalilor din Europa, Graham Watson: Încercarea lui Băsescu de a schimbarea legea referendumului, în afara regulilor democratice

Şeful democrat-liberalilor din Europa, Graham Watson: Încercarea lui Băsescu de a schimbarea legea referendumului, în afara regulilor democratice

Şeful democrat-liberalilor din Europa, Graham Watson: Încercarea lui Băsescu de a schimbarea legea referendumului, în afara regulilor democratice
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    11 Iul 2012   •   22:10

Încercarea preşedintelui suspendat Traian Băsescu de a schimbarea legea referendumului este în afara regulilor normale democratice, dar guvernul a avut dreptate să modifice legea din nou, a declarat liderul Partidului Liberal-Democrat din Europa, Graham Watson, miercuri, la Antena 3.

"Încercarea lui Traian Băsescu de a schimba legea referendumului mi se pare în afara regulilor normale democratice. Guvernul a avut dreptate să modifice legea din nou", a declarat şeful democrat-liberalilor din Parlamentul European, într-o intervenţie telefonică pe care a avut-o în ediţia de miercuri seară a emisiunii Sinteza Zilei, de la Antena 3.

Watson a spus că nu este misiunea lui să judece situaţia din România şi că depinde de Curtea Constituţională să rezolve această dispută.

"Am văzut că CCR a considerat că este corect cum a acţionat guvernul", a adăugat preşedintele democrat-liberalilor din PE.

De asemenea, Watson a mai adăugat că românii trebuie să fie atenţi la cine şi ce declară, pentru că mulţi prieteni ai preşedintelui suspendat vor să îl susţină pe acesta şi nu pot fi, astfel, obiectivi.

"Foarte mulţi din prietenii lui Traian Băsescu au făcut declaraţii de susţinere din prietenie", a încheiat Watson.



×
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close