Antena 3 CNN Actualitate Sorin Oprescu: Eu am plâns pentru Ionuţ, nu pentru că mă pregătesc de prezidenţiale

Sorin Oprescu: Eu am plâns pentru Ionuţ, nu pentru că mă pregătesc de prezidenţiale

Sorin Oprescu: Eu am plâns pentru Ionuţ, nu pentru că mă pregătesc de prezidenţiale
de M.T.    |    30 Sep 2013   •   23:14

Invitat la emisiunea "Sinteza Zilei" de la Antena 3, primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a negat că va candida la alegerile prezidenţiale.

De asemenea, Oprescu a precizat că faptul că a plâns pentru Ionuţ Anghel, copilul ucis de câinii maidanezi, nu a reprezentat un gest politicianist.

„Când am spus ce cred despre tragedia lui Ionuţ, mi s-a spus că plâng pentru prezidenţiale, că mă pregătesc pentru prezidenţiale. Nu mă pregătesc pentru prezidenţiale şi plâng în faţa cetăţenilor care mi-au arătat şi îmi arată încredere pentru tot ceea ce am făcut şi vreau să fac pentru dânşii. O fac din ambiţia de a face, nu o fac pentru că mă duc la prezidenţiale”, a afirmat primarul Capitalei.

Sorin Oprescu a respins comparaţia cu Traian Băsescu, spunând că „eu am plâns pentru copilul ăla. Nici asta nu pot? Ne-am obişnuit să credem că toate sunt politicianisme? Eu nu sunt bunic, eu nu sunt tată, eu nu simt cum simt şi ei? Ce sunt eu, animalul perfect? Animalul politic de la primărie? Nu, sunt un om. Un om cu greşelile lui, cu scăpările lui”.

×
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close