Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Subiectiv Carmen Tănase, despre restricţii: "Este un mijloc de a ţine populaţia în șah. Noi am rămas ultimii fraieri"

Carmen Tănase, despre restricţii: "Este un mijloc de a ţine populaţia în șah. Noi am rămas ultimii fraieri"

Carmen Tănase a comentat posibilitatea ca autorităţile să ridice toate restricţiile impuse în contextul pandemiei. Mai mult, actriţa le-a transmis autoritarilor un mesaj şi a subliniat că românii au dreptul să ştie ce s-a întâmplat cu banii lor în aceşti doi ani.

Carmen Tănase, despre restricţii: "Este un mijloc de a ţine populaţia în șah. Noi am rămas ultimii fraieri"
Sursa foto: Antena 3
de Claudia Popovici    |    18 Feb 2022   •   20:32

Întrebată dacă crede că de vor ridica de tot restricţiile, actriţa Carmen Tănase a spus: 

„Nu, nu cred că se vor ridica. Când aveți totuși de gând să daţi drumul la teatre?

Noi, de foarte multe luni de zile lucrăm cu 30% capacitatea sălii, ceea ce este crimă cel puţin pentru producătorii de teatre independenți.

În alte părți văd că nu mai e niciun fel de problemă. Nu prea mai sunt restricții, se înghesuie lumea peste tot în avioane, stații de metrou şi noi am rămas ultimii fraieri.

„Este un mijloc de a ţine populaţia în șah"

Probabil că vor păstra masca în interior. Nu ştiu dacă vor renunța aşa repede la certificatul ăsta care nu aduce niciun folos. Este un mijloc de a ţine populaţia în șah. Dacă o să renunțe de tot la toate restricţiile, atunci am greșit eu şi m-aş bucura să fie aşa", a spus actrița Carmen Tănase.

„Vrem şi noi să ştim ce s-a întâmplat practic cu banii noștri"

Întrebată apoi dacă crede că vom afla vreodată de la A-Z ce tunuri s-au dat în perioada pandemiei, actriţa Carmen Tănase a zis:

„Normal ar fi să aflăm. Într-o ţară normală în care oamenii îşi cunosc drepturile ar trebui să ştie că au acest drept şi să-l ceară.

Vrem şi noi să ştim ce s-a întâmplat practic cu banii noștri, că despre asta este vorba. Aşa ar fi un cetăţean responsabil, că tot este cuvântul ăsta la modă.

Dar văd că noi bagăm capul în nisip. Nu ştiu dacă lăsăm la latitudinea celor care conduc să rezolve această treabă nu ştiu dacă o vor rezolva", a mai spus actriţa Carmen Tănase la emisiunea Subiectiv de la Antena 3. 

Citiţi şi: Carmen Tănase, despre criza energetică: "Ne vom zbate să supraviețuim. Va fi din ce în ce mai rău"

×
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close