Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Subiectiv Dana Budeanu aruncă din nou săgeți către Raed Arafat: Totul este o mascaradă!

Dana Budeanu aruncă din nou săgeți către Raed Arafat: Totul este o mascaradă!

Dana Budeanu a trimis din nou săgeți către secretarul de stat în MAI, Raed Arafat. Celebrul designer a fost invitată de Răzvan Dumitrescu să comenteze noile dezvăluri prezentate în emisiunea Subiectiv potrivit cărora serviciile secrete americane aveau informații încă din mai 202 că SARS-CoV-2 ar proveni din laboratorul de la Wuhan.

Dana Budeanu aruncă din nou săgeți către Raed Arafat: Totul este o mascaradă!
de Gabriel Dano    |    11 Iun 2021   •   20:39

"Trump a vrut să ne spună dinainte adevărul, ni l-a spus, de aia nici nu a ieșit. Cum se face că toate teoriile conspirației din ultimul an și două luni se adeveresc. Teoriile conspirației invocate în toate platourile de toți oamenii de știință, de un an și două luni, s-au adeverit.

Nu știu restul, probabil că mai sunt. Dar astea s-au adeverit toate. Adevărul este că a fost o mascaradă și că este în continuare, pentru că domnul Arafat a ieșit și a spus că urmează valul 4. A  spus că suntem în pauză și că trebuie să ne pregătim. Și spitalele cu ATI.

Eu acum, nu știu, știți care e ideea? Eu sunt foarte fericită când vin la dvs. la emisiune pentru că mi se pare că măcat pe ăia deștepți îi liniștim. Adică, le confirmăm că sunt deștepți și că sunt okey și că suntem pe drumul cel bun.

Dar cred că și pe alții îi liniștim pentru că le demonstrăm că a fost un an și câteva luni de miciună totală. Și eu cred că oamenii sunt liniștiți", a spus Dana Budeanu, în emisiunea Subiectiv/" title="subiectiv">Subiectiv, moderată de Răzvan Dumitrescu.

Surpriză la G7: liderii mondiali vor cere Organizației Mondiale a Sănătății o nouă anchetă asupra originii COVID

Surpriză la G7: liderii mondiali vor cere Organizației Mondiale a Sănătății o nouă anchetă asupra originii COVID. Liderii grupului celor mai dezvoltate țări din punct de vedere economic vor cere Organizației Mondiale a Sănătății să întreprindă o anchetă nouă și transparentă asupra originilor COVID-19.

Această informație apare într-un proiect al comunicatului oficial G7, scrie The Guardian, care citează Bloomberg News.

Apelul a fost inițiat de administrația lui Joe Biden și vine după ce președintele SUA a luat decizia de a extinde investigația SUA asupra originii pandemiei, în condițiile în care o agenție de informații americană susține teoria că virusul a scăpat dintr-un laborator din Wuhan.
00:01

O investigație derulată de OMS la începutul acestui an în China, după mai multe obstrucții ale Beijing-ului, a concluzionat că este "extrem de improbabil" ca pandemia să aibă originea în laborator.

De asemenea, în comunitatea științifică există un larg consens asupra ipotezei conform căreia COVID-19 a trecut de la animal la om în urma unui incident natural.
Comunicatul G7, "sifonat" la ziariști înainte de reuniune

Sursa citată mai transmite că draft-ul comunicatului G7 va menționa angajamentul statelor din grup de a livra suplimentar, în decursul anului viitor, 1 miliard de doze de vaccin anti-COVID pentru a accelera procesul global de imunizare.

Este mult sub necesarul cerut de agențiile umanitare, care vor ca majoritatea celor aproximativ 8 miliarde de locuitori ai planetei să fie vaccinați.

G7 va argumenta, însă, că dozele suplimentare vor crește semnificativ numărul de oameni cărora li se oferă vaccin în țările în curs de dezvoltare.

Înaintea summit-ului G7, președintele SUA, Joe Biden a anunțat că SUA se angajează să cumpere 500 de milioane de doze de vaccin pentru a fi distribuite în țările în curs de dezvoltare.

Comunicatul G7, care ajunge în mod uzual la presă înainte de debutul reuniunii, va căpăta formă finală duminică, după reuniunea de trei zile desfășurată în Anglia, la Cornwall.
Comunicatul G7: încă un subiect care va irita China

La summit-ul din 2020, din Franța, participanții au renunțai la publicarea unei liste de angajamente, după ce președintele american de atunci, Donald Trump, a refuzat să o semneze.

Potrivit Bloomberg, comunicatul oficial din acest an va conține angajamentul semnatarilor de a aborda problema muncii forțate în cadrul lanțurilor globale de aprovizionare, inclusiv în sectoarele energiei solare și confecțiilor precum și în cazurile care implică munca forțată a minorităților.

Întru-n gest de sfidare față de conducerea de la Beijing, angajamentul obligă liderii din Uniunea Europeană, SUA, Canada, Japonia și Marea Britanie să ia măsuri împotriva tratamentelor abuzive la care autoritățile chineze îi supun pe minoritarii uiguri din provincia Xinjiang.

Alte angajamente vor viza ridicarea restricțiilor care nu sunt necesare asupra exporturilor de vaccinuri, migrarea către vehiculele cu emisii poluante zero și noi finanțări direcționate către urgențele de natură climatică, împreună cu reafirmarea nevoii de a asigura stabilitatea pe termen lung a finanțelor publice, odată ce recuperarea post-pandemică este ferm instituită.

Sursa citată mai adaugă că documentul ar urma să conțină și un apel către Rusia, de a rezolva problema grupurilor de hackeri care lansează din această țară atacuri de tip ransomware (atac cibernetic urmat de cerere de răscumpărare, n.r.) și folosesc cripto-monede pentru a "albi" banii din activități infracționale.

×
Subiecte în articol: Subiectiv Răzvan Dumitrescu Dana Budeanu
Parteneri
Primele rezultate ale anchetei de la Spitalul Sfântul Pantelimon
x close