Antena 3 CNN Politică Subiectiv. Adopţiile, ghinionul lui Klaus Iohannis

Subiectiv. Adopţiile, ghinionul lui Klaus Iohannis

Subiectiv. Adopţiile, ghinionul lui Klaus Iohannis
Sursa foto: Foto: VideoNews
10 Noi 2014   •   21:42
Subiectul adopţiilor este unul delicat pentru candidatul ACL pentru funcţia de preşedinte al României, Klaus Iohannis. Primarul Sibiului a dezminţit acuzaţiile care i se aduc, dar nu a arătat nicio probă că acuzaţiile ar fi false. 
 
Subiectul a fost dezbătut în emisiunea "Subiectiv", realizată de Răzvan Dumitrescu, luni, la Antena 3. 
 
Cristian Buşoi, reprezentant al ACL, a explicat că domnul Iohannis va veni, în curând, nu ştim când, cu dovezi că acuzaţiile care i se aduc sunt false. 
 
"Adopţia în sine s-a întâmplat acum mulţi ani, s-a interesat acum, de curând. Cea mai mizerabilă parte a campaniei PSD a fost aceea în care s-a spus că acei copii au fost vânduţi pentru organe, că domnul Iohannis a fost complice. Şi domnul Iohannis va veni cu dovezi că a fost o mare minciună."
 
Reprezentat al Partidului Reformator Liberal, Sorin Ilieşiu, a explicat că domnul Iohannis a avut probleme în trecut, în acest context, refuzând să dea explicaţii pe acest subiect sensibil.
 
"Care sunt dovezile? Acei copii, care atunci aveau 7 ani, deci erau conştienţi de ce se întâmplă în vieţile lor, acum au 29, 27 de ani. Unde sunt dovezile că aceşti oameni sunt bine acum? De ce domnul Iohannis, în 2004, când a fost citat să vină să dea explicaţii, nu a vrut să vină?"
 
Sociologul Mirel Palada a opinat că domnul Iohannis, ca posibil preşedinte, ar fi un continuator al sistemului înfiinţat de Traian Băsescu
 
"Domnul Iohannis se laudă că este un om al principiilor. Dvs. vă daţi seama că e posibil să avem un preşedinte al României care recunoaşte că a dat, din ţara românească, copii români, în străinătate şi că astea sunt principiile după care dânsul se ghidează? Dânsul este exact continuatorul sistemului Traian Băsescu, cel care spunea "Plecaţi din ţară!" Ne bucurăm de faptul că acei copii sunt în regulă. Să ai preşedintele Românei pe cineva care are principii de bază să dea din trupul ţării, asta este ideea."
 

×
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close