Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Voi cu Voicu Cele șapte chei pentru o dietă a minții, dezvăluite de consultantul spiritual Adina Moldoveanu

Cele șapte chei pentru o dietă a minții, dezvăluite de consultantul spiritual Adina Moldoveanu

În ediția de sâmbătă seară a emisiunii Voi cu Voicu, de la Antena 3, Adina Moldoveanu, consultant spiritual, a povestit cum a căutat ceea ce banii nu pot cumpăra, a dat detalii despre întâlnirea cu liderul spiritual Dalai Lama și a dezvăluit care este "dieta minții" care i-a transformat cartea într-un best seller în Statele Unite.

Cele șapte chei pentru o dietă a minții, dezvăluite de consultantul spiritual Adina Moldoveanu
Sursa foto: Antena 3
de Mirela Voicu    |    28 Aug 2021   •   22:26

"Nu este o dietă propriu-zis, ci mai mult o corectare a programelor pe care toți știm sau nu știm că le avem în mintea noastră.", explică Adina Moldoveanu.

"Totul pornește de la minte. Este un proces. Există niște secrete care stau în spatele acestui proces. Și primul este legat de cuvintele pe care să le folosim astfel încât să dea optimul în dietă noastră.

Este vorba de ce te face pe ține fericit. Sunt oameni care își găsesc fericirea într-o carte, în a relaționa cu alți oameni, în familie. Oamenii au diferite niveluri de fericire și nu este de judecat. 

Totul vine din interior și aș îndrăzni să spun că totul vine de la minte. Cum te programezi tu, pentru că acolo este hard disk-ul nostru, totul se reflectă în organismul tău. 

Oamenii de multe ori nu știu ce își doresc. Din întrebări succesive, ne dăm seama care este cauza și acolo lucrăm.

Am întâlnit oameni foarte bogați financiar, care nu au sănătate, nu au familie, nu au împăcarea cu ei înșiși."

Întâlnirea Adinei Moldoveanu cu Dalai Lama

"Întâlnirea cu Dalai Lama nu mi-a dat o confirmare. Mi-a dat viziunea pentru ceea ce se întâmplă în viață mea, în momentul de față.

Îi știam învățăturile, citisem foarte multe cărți. Dar altfel e când stai în câmpurile lui. Poți să ai o dezvăluire a misiunii sufletului tău.

În noaptea de dinainte de conferință am meditat și mi-am stabilit o dorință, să îl întâlnesc îndeaproape. Și mi s-a întâmplat, într-un mod fascinant.

În momentul în care ne duceam către sală, s-a produs un ambuteiaj, din cauza că toți ziariștii erau acolo, și taxiul nu a mai putut să treacă de partea cealaltă a răului și ne-a lăsat în mijlocul intersecției. Ne-am dus către mulțime. Toată lumea era strânsă să-l fotografieze. Și a fost un moment în care l-am întâlnit față în față.

Nu știu cât a durat. Moment în care el m-a văzut și mi-a spus niște cuvinte în egleză. Nu am realizat ce spune. Luni de zile nu mi-am amintit nimic. L-am urmărit în conferință și după ceea am început să meditez ca să pot să intru în acea energie, în acele câmpuri.

Încet, încet, mi-am revenit și am început să percep ce a vrut să îmi spună. Momentul ăla a fost unul dintre momentele definitorii din viața mea. A fost ca o teză de doctorat. Și viziunea pe care mi-a revelat-o, exact asta se întâmplă, așa cum a spus. Am urmat exact pașii. De aceea și dieta minții se află în această structură.

Puteam să nu fac această misiune, să spun că e prea greu pentru mine. Dar sufletul meu a simțit că aceasta este calea. Au fost multe obstacole, dar am spus că merg înainte orice ar fi. Atâta timp cât un om ca Dalai Lama mi-a trasat această cale, cine sunt eu ca să zic că nu este?"

×
Parteneri
A murit Daniel Barbu, fost ministru al Culturii
x close