Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Voi cu Voicu Lucrurile neștiute din învățăturile Părintelui Arsenie Papacioc, dezvăluite de preotul Marius Moșteanu: "Omul nu va știi niciodată cât poate"

Lucrurile neștiute din învățăturile Părintelui Arsenie Papacioc, dezvăluite de preotul Marius Moșteanu: "Omul nu va știi niciodată cât poate"

Preotul Marius Moșteanu a povestit despre învățăturile părintelui Arsenie Papacioc, în cadrul emisiunii "Voi cu Voicu", de la Antena 3 CNN.

de Redacția Antena 3 CNN    |    10 Feb 2024   •   14:15

Părintele Arsenie Papacioc a fost unul dintre cei mai mari călugări ai României. Doi șefi de stat l-au avut ca duhovnic, iar zeci de mii de oameni și-au găsit alinarea în chilia lui de la Mănăstrirea Techirghiol.

Părintele Marius Moșteanu, care slujește la biserica Sfântul Nicolae Vechi din Constanța, l-a cunoscut pe părintele Arsenie Papacioc când avea 11 ani.

El povestește lucruri neștiute despre Arsenie Papacioc și despre învățăturile lui.

"Omul este mai mult decât o rugăciune, omul este un infinit. Părintele Arsenie spunea, ce taină este omul și nu va știi niciodată cât poate", a spus Părintele Marius Moșteanu.

Părintele Arsenie Papacioc a fost condamnat de comuniști la 20 de ani de muncă silnică.

"Dumnezeu este mare când te uiți în sus, dar când vine la tine să știi că el se face mic", a mai spus părintele Moșteanu.

Ediția integrală se poate urmări sâmbătă seară la emisiunea "Voi cu Voicu" de la ora 23:00, la Antena 3 CNN.

×
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close