Antena 3 CNN Life Voi cu Voicu. Traumele karmice, explicate de Contele Incappucciato

Voi cu Voicu. Traumele karmice, explicate de Contele Incappucciato

Voi cu Voicu. Traumele karmice, explicate de Contele Incappucciato
Sursa foto: foto- captură Antena 3
08 Dec 2018   •   21:33

Contele Incappucciato a vorbit la „Voi cu Voicu” despre traumele karmice și despre moștenirea ADN-ului. 

„ADN-ul este rădăcina ființei noastre. Există mai mult de două șiruri de ADN. În primul rând, sunt cele două șiruri biologice, care sunt legate de bolile organice, bolile fizice. Apoi sunt următoarele 10 șiruri care se împart în felul următor. Prima pereche e legată de biologic, a doua pereche, șirul 2, 3 și 4, e conectată cu emoțiile, a treia pereche, șirurile 5 și 6, cu mentalul, a patra pereche, șirul 7 și 8, e legată de corpul cauzal sau conștiință. A cincea pereche e legată de corpul sufletesc. A șasea e conectată de corpul spiritual”, a explicat Contele Incappucciato.

„Persoanele născute în același an, aceeași lună, aceeași zi prezintă niște caracteristici diferite într-un anumit punct. De ce există o diferență? Pentru că într-o altă viață cel care are o diferență față de primul a făcut o chestie urâtă. 

Mulți m-au întrebat ce au fost și ce au făcut în altă viață și le spun că nu contează pentru că trecutul nu-l poți schimba. Important e să privești spre viitor și dacă poți să te cunoști pe tine îți descoperi menirea”. 

Contele Incappucciato a explicat și ce înseamnă trauma karmică. 

„Trauma karmică este o abatere de la legea binelui, este fundamentul general pentru toate lucrurile. Primul lucru fundamental e bunătatea pentru că dacă nu poți fi bun, nu poți oferi iubire”.

×
Subiecte în articol: Voi cu Voicu
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close