Antena 3 CNN Externe 3 români arestaţi în Italia pentru tâlhărie şi viol

3 români arestaţi în Italia pentru tâlhărie şi viol

3 români arestaţi în Italia pentru tâlhărie şi viol
25 Sep 2007   •   11:37

Trei români de etnie rromă au fost arestaţi în Italia, acuzaţi că au comis violuri şi tâlhării într-un cartier de la periferia Romei. Un alt suspect este de negăsit. Carabinierii sunt pe urmele infractorului, dat în urmărire pentru sechestrare de persoane. Poliţiştii susţin că cei trei atacau cuplurile de tineri în apropierea Universităţii Tor Vergata. Pe 10 şi 19 septembrie, două tinere au fost violate în faţa prietenilor lor, care au fost bătuţi cu sălbăticie de infractori. Sâmbăta trecută, românii au acostat şi tâlhărit o femeie de origine nigeriană.

Rromii au fost identificaţi cu ajutorul telefonului mobil furat de la una dintre victime. Poliţia a reuşit astfel să îi localizeze, iar Infractorii au fost arestaţi într-o tabără de nomazi. Poliţia italiană crede că sunt mai multe victime care au căzut pradă grupului de tâlhari, care locuiau de mai mulţi ani într-o tabără de rromi din sudul capitalei italiene.

Potrivit cotidianului italian, "Corriere della Serra", unul dintre cei trei era deja sub supravegherea poliţiei, pentru o altă tâlhărie şi avea obligaţia de a se prezenta zilnic la comisariat, pentru a semna foaia de prezenţă.

Antena 3

×
Parteneri
O nouă companie aeriană lansează zboruri interne la preţuri mici
x close