Antena 3 CNN Externe 4 victime în urma ciocnirii a două elicoptere

4 victime în urma ciocnirii a două elicoptere

4 victime în urma ciocnirii a două elicoptere
28 Iul 2007   •   10:02

Un accident dramatic s-a petrecut în statul american Arizona. Patru oameni au murit în ciocnirea dintre două elicoptere ale unor televiziuni, care urmăreau o operaţiune a poliţiei. Victimele sunt doi piloţi şi doi reporteri.

Tragedia s-a produs deasupra unui parc din centrul oraşului Phoenix, cel de-al cincilea din Statele Unite, ca populaţie. Trei posturi locale de televiziune îşi trimiseseră elicopterele pentru a transmite în direct urmărirea unei maşini suspecte de către vehiculele poliţiei. Două dintre aparate s-au apropiat prea mult şi nu au putut evita coliziunea. Ultimele secunde ale prăbuşirii au fost transmise de reporterul din cel de-al treilea elicopter, îngrozit de catastrofa la care asistase. Cei aflaţi la sol nu vor uita nici ei prea curând accidentul.

Accidentul nu a făcut victime la sol. Între timp, individul urmărit a fost arestat, dar nimeni nu i-a mai dat atenţie. Colegii de redacţie ai victimelor sunt în stare de şoc. Deocamdată nu se ştie care a fost cauza accidentului iar ancheta ar putea dura câteva săptămâni sau chiar luni.

Antena 3

×
Parteneri
Ciclonul care a făcut ravagii în Europa se apropie de România!
x close