Antena 3 CNN Externe A încolţit fetiţa de 8 ani, i-a pus pistolul la cap şi a tras. Reconstituirea masacrului din Toulouse

A încolţit fetiţa de 8 ani, i-a pus pistolul la cap şi a tras. Reconstituirea masacrului din Toulouse

A încolţit fetiţa de 8 ani, i-a pus pistolul la cap şi a tras. Reconstituirea masacrului din Toulouse
Sursa foto: Foto: Telegraph
20 Mar 2012   •   10:53

Detalii şocante ies la iveală în cazul masacrului din Toulouse. Autorităţile au realizat o reconstituire a atacului de la şcoala evreiască, pe baza declaraţiilor martorilor.

Coşmarul s-a dezlăţuit puţin după ora opt dimineaţa, când copiii erau lăsaţi la şcoală de părinţii lor.

Un scuter de culoare neagră a oprit în faţa instituţiei. Un „bărbat hotărât şi atletic” a coborât de pe scuter. Fără să-şi dea casca jos de pe cap, a început să tragă în stânga şi dreapta.

Potrivit martorilor, bărbatul trăgea în absolut toţi oamenii care se aflau în raza lui. Primele victime au fost rabinul Jonathan Sandler, în vârstă de 30 de ani, şi cei doi fii ai săi: Arye de şase ani şi Gavriel, în vârstă de trei ani. Toţi trei au murit.

Detalii ale MASACRULUI din Toulouse



Când arma de calibrul 9 mm s-a blocat, criminalul a scos o altă armă şi a început din nou să tragă. A intrat pe porţile şcolii şi a început să urmărească copiii.

În interior, a împuşcat un elev de 17 ani, care acum se zbate între viaţă şi moarte la spital, şi apoi a încolţit o fetiţă de opt ani. A împuşcat-o în cap. Copila se numea Miriam şi era fata directorului şcolii.

Ucigaşul a ieşit apoi din curtea şcolii, s-a urcat pe scuter şi a demarat cu viteză, cufundând o lume întreagă în groază.







 

×
Subiecte în articol: crima evrei
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close