Antena 3 CNN Externe Americani: "Noul WTC nu va mai fi doborât NICIODATĂ!" Imagini impresionante cu turnurile care "vor dăinui veşnic"

Americani: "Noul WTC nu va mai fi doborât NICIODATĂ!" Imagini impresionante cu turnurile care "vor dăinui veşnic"

Americani: "Noul WTC nu va mai fi doborât NICIODATĂ!" Imagini impresionante cu turnurile care "vor dăinui veşnic"
Sursa foto: Foto: wtc.com
de O.P.    |    16 Feb 2012   •   11:33

Au trecut aproape 11 ani de la tragedia de pe 11 septembrie. Iar americanii vor să renască din cenuşă, prin construirea celor mai perfomante clădiri din istorie.

Aceştia cred că "niciodată, nimeni nu le va mai putea doborî", pentru că materialele folosite sunt de ultimă generaţie, iar tehnologia le permite să anticipeze toate mişcările celor care intră sau ies din turnuri.

Larry Silverstein a declarat că cele patru turnuri construite pe terenul celor două clădiri dispărute în atentate vor fi mult mai sofisticate, şi vor cuprinde spaţii comerciale, birouri şi sedii de firme.

În ceea ce priveşte securitatea, clădirile vor fi dotate cu calculatoare capabile să urmărească comportamentul oamenilor, şi îi vor ajuta pe paznici să anticipeze mişcările neobişnuite ale oamenilor care intră sau ies din clădire. De exemplu, dacă cineva lasă un bagaj unde nu ar trebui, sau dacă cineva se mişcă brusc va porni alarma.

Sistemul de securitate va fi conectat în permanenţă la staţiile NYPD, iar sute de echipaje de poliţie vor veni în câteva minute la locul semnalat de alarme.

Se preconizează că turnurile vor di gata peste patru ani, în 2016

 

×
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close