Antena 3 CNN Externe Atac armat la Strasbourg. O a patra victimă a murit din cauza rănilor

Atac armat la Strasbourg. O a patra victimă a murit din cauza rănilor

Atac armat la Strasbourg. O a patra victimă a murit din cauza rănilor
14 Dec 2018   •   18:27

Una dintre victimele rănite în atacul de la Strasbourg, care se afla de marţi seara în stare critică, a murit vineri, numărul persoanelor ucise ajungând la patru.

Pe data de 11 decembrie, un bărbat a deschis focul în apropierea unui Târg de Crăciun din orașul francez Strasbourg. În urma atacului, trei persoane au murit, iar alte 12 au fost rănite. Imediat după ce au fost auzite focuri de armă, centrul orașului a fost evacuat, iar oamenii au încercat să se adăpostească. 

Procurorul general al Parisului şi şeful parchetului antiterorist Remy Heitz a anunţat vineri că autorităţile franceze au reţinut în total şapte persoane în cadrul anchetei declanşate după atacul de la Strasbourg.

Magistratul a precizat că este vorba de patru membri ai familiei lui Cherif Chekatt, autorul atacului, ucis joi seara de poliţie, şi de trei membri ai anturajului apropiat al acestuia.

Citește și: El este atacatorul care a ucis trei oameni şi a rănit alţi 12, la Strasbourg. Este francez și are 29 de ani

Procurorul a dat asigurări că ancheta va continua "pentru a identifica eventuali complici sau coautori care l-ar fi putut ajuta sau încuraja pe Chekatt să treacă la acţiune", dar şi ulterior, până la prinderea sa de către poliţie.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: atac armat Strasbourg victima a murit
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close