Antena 3 CNN Externe Noi date în cazul atacului de la Ruse. Filmul tragediei în care a fost implicat un infractor român

Noi date în cazul atacului de la Ruse. Filmul tragediei în care a fost implicat un infractor român

Apar noi date în cazul atacului de la Ruse, unde un român și-a împușcat soția chiar în salonul pe care aceasta îl deține. 

Noi date în cazul atacului de la Ruse. Filmul tragediei în care a fost implicat un infractor român
Sursa foto: Facebook
de Redacția Antena 3 CNN    |    16 Dec 2023   •   09:35

După gestul extrem, individul și-ar fi încuiat soția în clădire și a fugit. De altfel, mama victimei făcuse plângere la poliția bulgară pentru că bărbatul era violent și îi amenința cu moartea.

Între timp, victima a ieșit din a doua operație și este în continuare în stare critică, internată în secția de terapie intensivă. 

Atacatorul, de cetățenie română, este condamnat pentru trafic de carne vie. Imediat după ce și-a împușcat soția, mamă a doi copii, a fost găsit mort în propria mașină. 

Detalii halucinante despre românul care a împușcat-o pe ”regina unghiilor din Ruse” | Corespondenţă exclusivă de la locul tragediei

13 decembrie, ora 20:00. Un apel la 112 anunța că o tânără în vârstă de 39 de ani este în pericol. 

Ianiţa Nikolova era în salonul său de înfrumusețare, în centrul orașului bulgăresc Ruse. Mama femeii a fost cea care a dat alarma, probabil auzind într-o discuție telefonică țipetele de ajutor ale tinerei. A cerut intervenția polițiștilor.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Până la sosirea forțelor de ordine rudele victimei s-au dus la salon. Totul era încuiat dar pe una dintre ferestre au văzut-o pe Ianița. Era imobilizată și zăcea într-o baltă de sânge. 

Rudele au spart geamul și au intrat să-i salveze viața. Femeia era conștientă și a reușit să le spună anchetatorilor că cel care o împușcase era chiar soțul său. Victima a pierdut mult sânge, iar colaboratorii săi au început să facă apel la oamenii din Ruse să doneze sânge. 

Ea este femeia împușcată de soțul său român, într-un coafor din Ruse. Bărbatul și-a luat zilele și a lăsat doi copii orfani în urmă

Ianița este cunoscută în orașul de peste Dunăre ca "Regina unghilor".

Avea o afacere de succes și presa titrează că cei doi copii cu care se afișează pe rețelele de socializare sunt din mariajul cu românul. Alin Marius este din Giurgiu, iar procurorii spun că o criză de gelozie l-a făcut să apese pe trăgaci. A fost singur atunci când a încercat să își asasineze soția cu un pistol Makarov.

Ar fi tras un singur foc, spun anchetatorii. Românul a fost găsit în aceeași noapte.

Cine este românul care și-a împușcat iubita, supranumită "regina unghiilor din Ruse"

Alin Marius avea 46 de ani. A fost condamnat definitiv la 6 ani de închisoare pentru trafic de carne vie, sub pretextul unui job de menajeră în Italia. În anii 2000, Alin a a transportat o tânără în Polonia, unde a obligat-o să se prostitueze.

Fata a scăpat atunci din rețeaua condusă de Alin Marius și un albanez și a denunțat la carabinieri. 

În 2009 a fost condamnat definitiv, dar a fost încarcerat abia în 2018. Bărbatul a reușit nouă ani să se ascundă, pentru a nu face pușcărie. Cel mai probabil la familia sa din Ruse. 

În iunie 2021 a fost eliberat condiționat, deși executase doar jumătate din pedeapsă. 

×
Subiecte în articol: Ruse atac roman Ianita Nikolova
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close