Antena 3 CNN Externe Australia. Viitorul premier se scuză pentru un gest jenant (VIDEO)

Australia. Viitorul premier se scuză pentru un gest jenant (VIDEO)

Australia. Viitorul premier se scuză pentru un gest jenant <font color=red>(VIDEO)</font>
01 Noi 2007   •   14:48
Liderul opoziţiei politice din Australia a declarat că oamenii sunt supuşi greşelii şi că el este un om ca oricare altul, după ce pe Internet a apărut un scurt material video în care este prezentat savurându-şi ceara din urechi. Jenantul moment a avut loc în Parlament, în urmă cu şase ani, când Kevin Rudd, pe atunci un membru neînsemnat al Partidului Laburist, se afla în Camera Reprezentanţilor şi asculta discursul unui coleg.

Kevin Rudd, care are mari şanse să devină premierul Australiei, apare pe fundalul imaginilor, părând că se gândeşte la cu totul altceva şi scobindu-se în urechea stângă. După inspectarea urechii, politicianul este surprins cum îşi introduce acelaşi deget în gură.

Filmuleţul a fost postat pe YouTube şi a atras numeroşi vizitatori ai popularului website. Rudd - care conduce în sondaje, în faţa actualului premier John Howard, înaintea alegerilor de pe 24 noiembrie - a fost întrebat de presa locală ce crede despre faptul că toată lumea l-a văzut gustându-şi ?recolta? din urechi.

?Nu cred că există persoană, din viaţa publică sau cea privată, care să nu-şi fi dorit să aibă un comportament ideal?, a fost vagul răspuns oferit de politicianul australian.

Într-o referire anterioară la acest episod, Kevin Rudd, ales lider al laburiştilor în decembrie 2006, susţinuse că nu s-a scobit în ureche, ci s-a scărpinat pe obraz.

KEVIN RUDD ÎN TIMP CE GUSTA CEARA DIN URECHI

Rompres

×
Parteneri
1,5 milioane de angajați români ar putea avea salarii mai mici, din iulie
x close