Antena 3 CNN Externe Un avion Ryanair cu 160 de pasageri la bord a aterizat forțat la Berlin, în urma unei amenințări cu bombă

Un avion Ryanair cu 160 de pasageri la bord a aterizat forțat la Berlin, în urma unei amenințări cu bombă

Un avion al companiei Ryanair care zbura de la Dublin la Cracovia a fost obligat să aterizeze la Berlin în timpul nopţii de duminică spre luni, în urma unei alerte cu bombă, înainte să îşi poată continua zborul.

Un avion Ryanair cu 160 de pasageri la bord a aterizat forțat la Berlin, în urma unei amenințări cu bombă
Sursa foto: Hepta
de Alexandra Ionescu    |    31 Mai 2021   •   13:15

Avionul efectua o cursă de la Dublin spre Cracovia.

„Măsurile de securitate ale poliţiei s-au încheiat fără a fi detectat niciun pericol”, a declarat o purtătoare de cuvânt a poliţiei berlineze.

„Pasagerii au putut să-şi reia zborul către Polonia la bordul unui aparat de rezervă”, a adăugat ea, fără a oferi mai multe detalii cu privire la motivele alertei.

Amenințarea cu bombă s-a dovedit a fi neîntemeiată. La bordul aeronavei se aflau 160 de persoane, potrivit Bild Zeitung.

Avionul a aterizat pe aeroportul Berlin-Brandenburg din sudul capitalei germane.

Bagajele pasagerilor au fost puse pe pistă pentru a fi percheziţionate de echipe cu câini, în timp ce avionul a fost înconjurat de numeroase vehicule de poliţie şi de pompieri, potrivit France24.

„Aparatul companiei Ryanair a solicitat o aterizare de urgenţă şi a obţinut imediat autorizaţia”, a declarat purtătorul de cuvânt al aeroportului Jan-Peter Hack pentru cotidianul Bild, precizând că pasagerii au fost conduşi la terminal pentru a lua acolo masa.

Un avion Ryanair care efectua aceeasi legatura Dublin-Cracovia vara trecuta a aterizat de urgenta la Londra, in urma uneialerte cu bobă care s-a dovedit falsă.

×
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close