Antena 3 CNN Externe Un băiat de opt ani s-a lăsat înţepat de un păianjen otrăvitor, din specia Văduva Neagră, pentru a deveni Spider-man

Un băiat de opt ani s-a lăsat înţepat de un păianjen otrăvitor, din specia Văduva Neagră, pentru a deveni Spider-man

Un băieţel de 8 ani din Bolivia, mare fan Spider-man, a fost la un pas de moarte, după ce s-a lăsat muşcat de un păianjen extrem de periculos din specia Văduva Neagră. Spera că astfel se va transforma şi el în supererou.

Un băiat de opt ani s-a lăsat înţepat de un păianjen otrăvitor, din specia Văduva Neagră, pentru a deveni Spider-man
Sursa foto: Unsplash/gstatic.com
de Redacția Antena 3 CNN    |    09 Aug 2023   •   12:31

Incidentul a avut loc în apropiere de orașul Oruro, în centrul Boliviei. Copilul a găsit păianjenul otrăvitor, în timp ce se juca în apropierea unui râu de lângă casă.

După ce a fost înţepat, a început să aibă dureri puternice şi spasme musculare, dar i-a spus mamei ce a păţit abia după câteva ore.

Imediat, mama îngrijorată l-a dus la cel mai apropiat spital pentru o intervenție medicală de urgență, scrie news18.

Citeşte şi: Un copil de 13 ani din Suceava, a fost mușcat de un șarpe în curtea casei. Părinții spun că e vorba de o viperă neagră

Potrivit relatărilor oferite de medicul pediatru Dr Ernesto Vasquez, băiatul se află acum în recuperare. Motivul lui, se pare, a fost să calce pe urmele idolului său Spider-Man și să dețină superputeri cu care să-și poată salva prietenii de pericole.

Dr. Vasquez a mai spus că băiatul a fost condus de o dorință inocentă de a imita trăsăturile personajului fictiv.

Mama micuţului a spus că nu bănuia că fascinația lui pentru Omul Păianjen l-ar duce la un experiment atât de riscant.

Citeşte şi: Momentul în care un motociclist se oprește să hrănească un urs pe Transfăgărășan. A scăpat la limită de un atac

Din fericire, medicii au identificat specia de păianjen care îl muşcase şi i-au dat tratamentul corect, iar starea băiatului a devenit stabilă.

×
Parteneri
Razie de amploare în Bucureşti şi Ilfov: peste 720 de amenzi
x close