Antena 3 CNN Externe Berlusconi, în replică la acuzaţia că făcut sex cu o minoră: Nu datorez explicaţii pentru viaţa mea privată

Berlusconi, în replică la acuzaţia că făcut sex cu o minoră: Nu datorez explicaţii pentru viaţa mea privată

Berlusconi, în replică la acuzaţia că făcut sex cu o minoră: Nu datorez explicaţii pentru viaţa mea privată
Sursa foto: Foto: Antena 3
30 Oct 2010   •   10:54

Silvio Berlusconi iubeşte viaţa şi femeile. Aşa se apără premierul italian în cazul minorei marocane care susţine că a avut relaţii intime cu el. Berlusconi neagă toate acuzaţiile şi spune că nu datorează nimănui explicaţii pentru viaţa lui privată.

Aşa se apără premierul italian la întrebările jurnaliştilor care îl acuză că a avut relaţii intime cu o minoră. Întrebat dacă o cunoaşte pe Ruby, Berlusconi răspunde în stilul caracteristic.

Premierul nu recunoaşte că a avut relaţii sexuale cu tânăra de origine marocană. La fel cum neagă şi că a intervenit atunci când aceasta a fost acuzată că şi-ar fi jefuit o prietenă. Admite însă că este un mare admirator al femeilor.

Premierul s-a trezit însă într-un imens scandal după ce s-a aflat că un ministru din guvernul său a cerut eliberarea lui Ruby sub pretextul că ar fi fost nepoata lui Hosni Mubarak. Italienii s-au săturat de scandalurile în care este implicat Berlusconi.

Berlusconi a fost deseori suspectat de aventuri amoroase, chiar şi pe vremea când era căsătorit cu Veronica Lario. Barbara Guerra, Carolina Marconi, Patrizia D'Addario, sunt doar câteva dintre frumuseţile italiene care au trecut prin patul lui.

×
Subiecte în articol: Silvio Berlusconi minora
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close