Antena 3 CNN Externe Brazilia. Militar ÎMPUŞCAT în fața reședinței vicepreședintelui țării

Brazilia. Militar ÎMPUŞCAT în fața reședinței vicepreședintelui țării

Brazilia. Militar ÎMPUŞCAT în fața reședinței vicepreședintelui țării
Sursa foto: Foto: AGERPRES
09 Iul 2015   •   08:30

Un soldat care supraveghea reședința vicepreședintelui Braziliei, Michel Temer, la Brasilia, a fost ucis de gloanțe miercuri, a anunțat armata care a deschis o anchetă asupra acestui incident, potrivit AGERPRES.

Corpul militarul a fost găsit în cursul dimineții "în vecinătatea gheretei de pază" unde era de gardă la Palacio do Jaburu, reședința oficială a vicepreședintelui, operă a celebrului arhitect Oscar Niemeyer, urbanist principal al capitalei, Brasilia.

Soldatul, a cărui identitate nu a fost dezvăluită, "a fost victima unor focuri de armă" și a fost deschisă o anchetă asupra circumstanțelor morții sale, a făcut cunoscut armata într-un comunicat.

El făcea parte din Batalionul gărzii prezidențiale care răspunde de paza la Palácio do Planalto, sediul președinției, și la Palacio do Jaburu, aflat la câțiva kilometri depărtare.

În absența președintei Dilma Rousseff, prezentă în Rusia la summitul țărilor emergente BRICS (Brazilia, Rusia, India, China și Africa de Sud), interimatul este asigurat de Michel Temer.



×
Subiecte în articol: Brazilia militar focuri de arma
Parteneri
Prognoza meteo actualizată pentru minivacanța de 1 mai și Paște
x close