Antena 3 CNN Externe Brazilia. O tânără de 15 ani violată de 20 de bărbaţi timp de o lună

Brazilia. O tânără de 15 ani violată de 20 de bărbaţi timp de o lună

Brazilia. O tânără de 15 ani violată de 20 de bărbaţi timp de o lună
24 Noi 2007   •   10:43

Tânăra braziliancă în vârstă de 15 ani aflată într-o închisoare, era ţinută în aceeaşi celulă cu violatorii ei. Autorităţile braziliene au deschis o anchetă, iar procurorul care se ocupă de caz spune că acesta nu e unic deoarece în penitenciarele din Brazilia femeile, bărbaţii şi copiii sunt ţinuţi în aceleaşi celule.

Cazul fetei este într-adevăr şocant. Tânăra de numai 15 ani a fost violată în fiecare zi, timp de o lună, de colegii săi de celulă. 20 la număr. Potrivit agenţiei pentru protecţia copilului, fata era forţată să întreţină relaţii sexuale cu ceilalţi prizonieri, în schimbul raţiei zilnice de hrană. Poliţiştii care au vorbit cu fata au confirmat şi ei această informaţie.

Tatăl victimei dă vina pe poliţie. El susţine că forţele de ordine l-au forţat să declare în scris, la încarcerarea acesteia, că fata avea 20 de ani şi nu 15. Astfel de abuzuri se întâmplă adesea în Brazilia, unde bărbaţii sunt închişi la un loc cu femeile şi copiii. Guvernatorul statului unde s-a descoperit oroarea promite să îndrepte situaţia. Autorităţile braziliene au deschis o anchetă în acest caz.

Antena 3

×
Parteneri
Se schimbă regulile la ITP! Klaus Iohannis a promulgat legea
x close