Antena 3 CNN Externe Britanică ucisă de câini vagabonzi în Bulgaria

Britanică ucisă de câini vagabonzi în Bulgaria

Britanică ucisă de câini vagabonzi în Bulgaria
28 Noi 2007   •   11:58

O britanică de 56 de ani a fost omorâtă de câini vagabonzi, într-un sat din sud-estul Bulgariei. Femeia a fost atacată de o haită de opt câini, în zona satului Nedyalsko şi a murit din cauza pierderii masive de sânge, în urma muşcăturilor. În timp ce se afla la plimbare cu câinele său, câinii vagabonzi s-au năpustit asupra femeii. Câţiva copii au încercat să intervină, fără succes pentru că au fost şi ei atacaţi, scrie agenţia bulgară Novinite, în ediţia online. Femeia identificată de poliţia bulgară ca fiind Ann Morgan Gordon, a murit înainte ca ambulanţa să ajungă la faţa locului. Se pare că aceasta suferea de astm. Poliţia investighează incidentul şi caută câinii ucigaşi.

Un caz similar s-a petrecut şi în capitala României, când un cetăţean japonez a fost sfâşiat mortal de un câine vagabond, în apropierea clădirii guvernului. Acesta a murit tragic şi stupid, în timp ce ieşea din scara blocului.

Ştirea moarţii lui Hajime Hori, fost preşedinte al unei mari corporaţii nipone şi omul care a pus pe picioare fabrica de rulmenţi din Alexandria, din ianuarie anul trecut, a făcut înconjurul lumii. Şocul de atunci nu a trecut, incidentul rămânând viu în memoria cititorilor români şi străini.

Pe site-ul publicaţiei Novinite au fost deja postate comentarii care compară cazul femeii omorâte de câini în Bulgaria cu cel al japonezului din Bucureşti. Mesajele postate pun în discuţie şi problema câinilor vagabonzi din cele două ţări.
Citiţi COMENTARIILE vizavi de acest caz postate pe Novinite

Doar în capitala bulgară există cel puţin 35.000 de câini vagabonzi, iar o statistică de la începutul anului arăta un efectiv de 4 câini pe cap de locuitor.

Statisticile din capitala României arată că 15.000 de oameni sunt muşcaţi de câini într-un an. În realitate, numărul victimelor este ceva mai mare. Asta înseamnă, în medie, că un bucureştean din 200 a fost muşcat.
Foto: International i-box

Antena3.ro

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close