Antena 3 CNN Externe Cabina și cockpitul unui avion s-au umplut de fum, la 12 minute de la decolare: ”A fost înfricoșător”

Cabina și cockpitul unui avion s-au umplut de fum, la 12 minute de la decolare: ”A fost înfricoșător”

Cabina unui avion s-a umplut de fum la doar 12 minute după decolare. Un pasager aflat la bordul aeronavei a declarat că situația a fost una ”înfricoșătoare”

Cabina și cockpitul unui avion s-au umplut de fum, la 12 minute de la decolare: ”A fost înfricoșător”
Sursa foto: Facebook/ Adrien Geneste
de Cerasela Stafie    |    06 Ian 2022   •   10:44

Avionul, un Airbus al companiei Finnair a decolat miercuri, 5 ianuarie 2022, la ora 17:30 din Helsinki cu destinația Bangkok (Thailanda). Piloții au fost nevoiți să revină pe aeroportul din capitala Finlandei 12 mai târziu, după ce cabina avionului s-a umplut cu fum.

Nici o persoană de la bordul aeronavei nu a fost rănită, dar oamenii au tras o sperietură serioasă. Unul dintre pasagerii din avion a distribuit imagini pe rețelele de socializare și a povestit cum s-a petrecut totul.

”Situație de urgență la scurt timp după decolare. Cabina și cockpitul s-au umplut de fum foarte repede. Avionul s-a întors în siguranță și a aterizat la Helsinki. La naiba, a fost înfricoșător!”, a scris Adrien Geneste pe Facebook, Aviation24.be.

Potrivit companiei aeriene, pasagerii zborului Helsinki - Bangkok au fost transportați la hotel. Nu au fost transmise informații cu privire la cauzele incidentului

×
Subiecte în articol: avion cabina cockpit fum
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close