Antena 3 CNN Externe Cazul Madeleine: a apărut portretul presupusului răpitor

Cazul Madeleine: a apărut portretul presupusului răpitor

Cazul Madeleine: a apărut portretul presupusului răpitor
26 Oct 2007   •   12:09

Investigaţia privind dispariţia Madeleinei McCann a luat o nouă întorsătură. La aproape 6 luni de când Maddie lipseşte, un martor a ajutat poliţia să alcătuiască o schiţă (foto) care îl arată pe bărbatul care a răpit-o din apartamentul din Praia da Luz, unde îşi petrecea vacanţa cu părinţii şi cei doi fraţi mai mici. Schiţa înfăţişează un bărbat de origine sud europeană sau mediteraneană, care poartă în braţe o fetiţă ce poartă aceeaşi pijama pe care o avea şi Madeleine în noaptea dispariţiei.

Una dintre prietenele soţilor McCann, cu care aceştia au cinat în seara cu pricina, Jane Tanner, şi-a amintit că a zărit un bărbat în vârstă de 35, până în 40 de ani în acea noapte, venind din direcţia apartamentului familiei McCann, dar nu a considerat informaţia relevantă până acum.

Un expert în portrete robot al FBI a stat de vorbă cu martorul pentru a alcătui această schiţă, lăsând câteva detalii neterminate deoarece Jane Turner nu era foarte sigură de ceea ce a văzut.

Kate şi Gerry McCann sunt încredinţaţi că fetiţa lor a fost răpită de acest bărbat slab, înalt de 1.70 m, a cărui poză va fi răspândită peste tot, atât poliţia cât şi detectivii angajaţi de cei doi părinţi luând în considerare această nouă pistă.

Antena3.ro

×
Parteneri
Cardurile de energie expiră! Cum pot scoate românii banii cash rămași
x close