Antena 3 CNN Externe "Cazul Mailat" - Reconstituirea unei crime

"Cazul Mailat" - Reconstituirea unei crime

"Cazul Mailat" - Reconstituirea unei crime
12 Noi 2007   •   07:47

Luni au avut loc audieri în cazul crimei Giovannei Reggiani, pentru care a fost arestat acum aproape 2 săptămâni românul Romulus Mailat. Românca ce l-a reclamat iniţial la poliţie pe Mailat, a depus luni mărturie, intrând imediat sub protecţia autorităţilor. Femeia a declarat că l-ar fi văzut ducînd corpul victimei. Poliţiştii au făcut prima reconstituire a agresiunii comise în noaptea de 30 spre 31 octombrie, când Giovanna Reggiani a fost atacată în cartierul Tor di Quinto din Roma. Potrivit presei italiene, anchetatorii ţin secretă identitatea martorului care va fi prezent la reconstituire. Foarte posibil însă e vorba fie de românca Emilia Neamţu, cea care susţine că l-a văzut pe Mailat atacând-o pe Giovanna Reggiani.

Românul de 24 de ani, învinuit pentru omor din culpă, a fost audiat din nou vineri de anchetatorii italieni. Avocatul său din oficiu, Piero Piccinini, a spus doar că Mailat a fost interogat pentru a face unele clarificări pentru evoluţia în acest caz. Românul susţine în continuare că nu a ucis-o pe Giovanna Reggiani, ci doar a vrut să-i fure geanta.

Sâmbătă, ziarul Corriere della Sera susţinea într-un articol că, de fapt, adevăratul asasin al italiencei ar fi un complice de-al său care e chiar fiul Emiliei Neamţu, cea care l-a denunţat.

Mai multe detalii despre crimă vor fi aflate după anunţarea rezultatelor efectuate de medicii italieni care analizat probele prelevate de pe cadavrul Giovannei Reggiani. Ei vor stabili şi dacă, în cazul uciderii italiencei, a fost vorba şi despre o agresiune sexuală. Antena 3

Antena 3

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close