Antena 3 CNN Externe Ce s-a întâmplat cu această tânără care a mers în fiecare săptămână la solar. Părinţii ei sunt devastaţi

Ce s-a întâmplat cu această tânără care a mers în fiecare săptămână la solar. Părinţii ei sunt devastaţi

Ce s-a întâmplat cu această tânără care a mers în fiecare săptămână la solar. Părinţii ei sunt devastaţi
de O.P.    |    08 Noi 2013   •   11:16

Nu se gândesc că îşi pun sănătatea în pericol. Vor doar să fie frumoase, să fie în pas cu moda şi să atragă privirile celor din jurul lor. Lianne Gosling, o tânără de 33 de ani din Anglia făcuse din mersul la solar o obişnuinţă.

În fiecare săptămână mergea pentru o şedinţă prelungită de bronzare artificială. Însă anul trecut i-a apărut o aluniţă pe faţă, iar diagnosticul medicilor a fost crunt: melanom malign.



Din nefericire, Lianne a murit la spital din cauza cancerului care s-a răspândit în tot corpul, în ciuda tratamentelor cu chimio şi radioterapie.

Părinţii îndureraţi ai tinerei vor să tragă un semnal de alarmă: "E incredibil cum aceste aparate de bronzat ne-au omorât fiica. Vrem să atragem atenţia şi să spunem că ele sunt foarte periculoase. Dacă o singură persoană ne ascultă sfatul, atunci moartea fiicei noastre nu a fost în zadar", au declarat aceştia citaţi de mirror.co.uk.

×
Subiecte în articol: solar
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close