Antena 3 Externe Cine l-a însoțit pe Donald Trump la prima întrevedere cu un lider străin. ”Acesta este stilul lui Trump!”

Cine l-a însoțit pe Donald Trump la prima întrevedere cu un lider străin. ”Acesta este stilul lui Trump!”

18 Noi 2016   •   12:05
Cine l-a însoțit pe Donald Trump la prima întrevedere cu un lider străin. ”Acesta este stilul lui Trump!”
Sursa foto: Foto: Donald Trump/Facebook

Fiica preşedintelui ales american Donald Trump, Ivanka, a asistat joi seara, la New York, la prima întrevedere a tatălui său cu un lider străin, şeful guvernului japonez Shinzo Abe, atestă fotografii transmise de cabinetul acestuia din urmă, informează AFP.

Una dintre imagini o arată pe Ivanka aşezată pe un fotoliu în faţa lui Trump şi Abe, în timp ce aceştia vorbeau. Într-un alt instantaneu, furnizat de asemenea de echipa lui Abe, Ivanka se află în picioare, alături de soţul său, omul de afaceri Jared Kushner, în compania premierului nipon care a discutat timp de peste o oră cu Trump.

Prezenţa fiicei Ivanka nu a fost justificată în mod oficial. De asemenea, nu se cunoaşte dacă ea a asistat la toată discuţia sau doar la o parte.

Însă, asemeni fraţilor săi Eric şi Donald jr., ea face parte din echipa de tranziţie însărcinată să determine chipul viitoarei administraţii Trump. Extrem de exclusivistul clan familial îl mai include şi pe Kushner, cu influenţă crescândă, chiar dacă aceste fuge de camerele de filmat.

'Este un lucru rar să vezi un membru al familiei asistând la prima întrevedere între doi lideri, chiar dacă aceasta era una informală, însă aceasta nu este neapărat surprinzător, în condiţiile în care ea este implicată în politică. În orice caz, acesta este stilul lui Trump', comentează Yoshinobu Yamamoto, profesor la Universitatea Niigata, specialist în relaţii internaţionale.

Potrivit unor zvonuri difuzate de un tabloid nipon, Ivanka Trump ar putea fi numită ambasador al SUA în Japonia, post ocupat în prezent de Caroline Kennedy, fiica fostului preşedinte american John F.Kennedy.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close