Antena 3 CNN Externe Copiii rromi de origine română au invadat Madridul (VIDEO)

Copiii rromi de origine română au invadat Madridul (VIDEO)

Copiii rromi de origine română au invadat Madridul <font color=red>(VIDEO)</font>
17 Aug 2007   •   19:11

Copiii rromi de origine română pot fi întâlniţi la tot pasul, în Madrid. Duşi la cerşit, ei au fost pregătiţi la nevoie şi pentru jafuri. Mulţi dintre ei au părinţii în România şi sunt victime ale reţelelor de traficanţi, care îi obligă să scoată bani din cerşit. Înarmaţi cu mult curaj, copiii rromi intră în magazine, pândesc cumpărătorii şi, într-un moment de neatenţie, fură. ?Vin să fure! Intră, pun mâna pe ce apucă şi ies în fugă. Sunt specialişti la furat portofele?, a declarat un vânzător păgubit. Altă metodă de a face bani este de a se plimba pe trotuar şi de a cere semnături pentru o presupusă asociaţie de surdo-muţi.

Mulţi dintre trecători cad în plasă şi le dau ceva mărunţiş. Invenţia nu pare a fi a copiilor, ci a unor bande de traficanţi, care îi obligă să cerşească prin diverse metode. Spaniolii sunt exasperaţi deoarece din cauza copiilor rromi din România străzile din Madrid s-au schimbat.

Numai în Madrid au fost identificaţi 100 de copii rromi de origine română care cerşesc pe străzi. Alte câteva sute se află în celelalte mari oraşe ale Spaniei -

Observator

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close