Antena 3 CNN Externe Cum arată biroului omului care poate avea orice îşi doreşte. Simplitatea lui te va surprinde

Cum arată biroului omului care poate avea orice îşi doreşte. Simplitatea lui te va surprinde

Cum arată biroului omului care poate avea orice îşi doreşte. Simplitatea lui te va surprinde
Sursa foto: Foto: facebook
05 Apr 2012   •   09:57
Societatea actuală pune un mare acccent pe bunurile materiale, fie că acceptăm ideea sau nu. Toţi ne dorim cea mai scumpă maşină sau cel mai performant telefon mobil. Iar motivele din spatele acestor dorinţe materiale variază de la simpla necesitate, până la nevoia oamenilor de a-şi consolida poziţia în societate sau de a epata.

În momentul în care dispun de bani la discreţie pentru satisfacerea acestor nevoi, oamenii încep să preţuiască şi lucrurile care nu ţin de sfera materialului. Acesta ar putea fi şi cazul miliardarului Warren Buffett.

O fotografie realizată miercuri de Arianna Huffington ( co-fondatoarea site-ului de ştiri Huffington Post) şi postată pe profilul ei de Facebook prezintă unul dintre birourile lui Warren Buffett. Este vorba despre o încăpere de dimensiuni reduse, cu mobilier obişnuit şi cu un televizor vechi, fără ecran plat.

Simplitatea biroului lui Buffett a fost remarcată de Arianna Huffington.

Warren Buffett este un om de afaceri şi filantrop american. În anul 2006, s-a situat pe locul al doilea în lista celor mai bogaţi oameni din lume.




 

 

×
Subiecte în articol: Warren Buffet Facebook
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close