Antena 3 CNN Externe Cum este văzut fostul Principe Nicolae în presa britanică

Cum este văzut fostul Principe Nicolae în presa britanică

Cum este văzut fostul Principe Nicolae în presa britanică
20 Dec 2017   •   16:12

Jurnaliștii britanici spun despre fostul Principe Nicolae că „a cucerit inimile românilor” și îl compară pe tânărul de 32 de ani şi pe soţia sa, Alina Maria Binder, cu Prinţul Harry şi Meghan Markle.

„Sunt răspunsul României la Harry şi Meghan. Chipeş, cu picioarele pe pământ, adept al ecologiei, Nicolae a ajuns să îi cucerească pe români. Popularitatea în creştere pare să îi forţeze pe membrii familiei regale să îi primească înapoi”, potrivit Daily Mail.

Britanicii mai spun despre fostul Principe Nicolae că  „nepotul britanic înstăinat al ultimului monarh al României care a cucerit inimile românilor, după ce a fost alungat de Familia Regală în urma unui scandal sexual”. În articol este punctat și faptul că în timpul ceremoniilor funerare ale Regelui Mihai, „toți ochii au fost ațintiți” asupra lui Nicholas Medforth-Mill.

„Nicolae a devenit foarte popular. Dar au existat multe semne că ceilalți membri ai familiei i-au urât popularitatea în rândul românilor”, a declarat istoricul american Marlene Eilers Koenig.

Reamintim că fostul Principe Nicolae era pe locul trei în ordinea succesiunii la tron, însă a fost exclus în 2015, după ce o fostă iubită a declarat că nepotul Regelui Mihai ar fi tatăl copilului ei.

×
Subiecte în articol: principele nicolae
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close