Antena 3 CNN Externe Diaspora Român costumat în Mickey Mouse, prins la furat în Italia | Metoda prin care înşela părinţii şi copii

Român costumat în Mickey Mouse, prins la furat în Italia | Metoda prin care înşela părinţii şi copii

Un român, în vârstă de 29 de ani, costumat în celebrul personaj Walt Disney, Mickey Mouse, a căzut în plasa polițiștilor din Italia.

Român costumat în Mickey Mouse, prins la furat în Italia | Metoda prin care înşela părinţii şi copii
Sursa foto: GettyImages
de Redacția Antena 3 CNN    |    22 Apr 2024   •   19:49

Dorinţa de a face bani fără prea mult efort l-a inspirat pe un român să apeleze la celebrele personaje de desene animate create de Walt Disney.

Mai exact, românul s-a deghizat în Mickey Mouse pentru a comite furturi și tâlhării în orașul Bologna Italia. Din păcate, planul său a eşuat când a atras atenţia carabinierilor, în timpul unei acţiuni de patrulare. 

Urmare cercetărilor s-a stabilit că individul este considerat responsabil pentru o serie de furturi și jafuri petrecute în centrul istoric al orașului Bologna, începând cu anul 2017, conform BolognarToday, citat de stiridiaspora.ro.

Astfel sub pretextul vânzării de baloane pentru copii și realizarea de fotografii cu aceștia, românul îmbrăcat în Mickey Mouse se apropia de familiile care se plimbau prin centrul istoric. 

La un moment dat, în timp ce părinții erau atenți la poze și la copii, o a doua persoană, complicele românului, costumat Minnie Mouse comitea jaful. Românul a fost reținut și urmează să fie judecat conform legii. 

×
Subiecte în articol: Italia Bologna hot hoţ român Mickey Mouse
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close