Antena 3 CNN Externe Diaspora Bătută de soț pentru că nu a pregătit prânzul, o româncă din Italia a fugit desculță 7 kilometri pentru a-l denunța

Bătută de soț pentru că nu a pregătit prânzul, o româncă din Italia a fugit desculță 7 kilometri pentru a-l denunța

O româncă stabilită Italia a fugit desculță șapte kilometri, după ce soțul ei a bătut-o pentru că nu a găsit mâncare pregătită.

Bătută de soț pentru că nu a pregătit prânzul, o româncă din Italia a fugit desculță 7 kilometri pentru a-l denunța
Sursa foto: Hepta.ro
de Cerasela Stafie    |    16 Ian 2022   •   17:12

Incidentul s-a petrecut joi, 13 ianuarie, în localitatea Mezzano, provincia Viterbo din Lazio. Femeia a fugit pe câmpurile agricole, desculță.

Șoțul ei, tot cetățean român, a devenit violent după ce a venit acasă să ia prânzul și mâncarea nu era pregătită.

Comandantul carabinierilor din localitatea Farnese a povestit, pentru un ziar local întreaga întâmplare: ”doamna, după ce a mers 7 kilometri pe jos fără încălțăminte, a ajuns la noi cu ajutorul unui șofer căruia i-a cerut să o aducă cu mașina. Era turbată, plină de sânge, avea obrazul umflat și hainele rupte”.

”Ne-a cerut ajutorul, spunându-ne că, cu câteva ore înainte, fusese bătută de soț. Bărbatul se întorsese acasă de la muncă la 11:30 și s-a înfuriat pentru că ea nu gătise încă prânzul. La un moment dat, femeia a reușit să sune la 112, dar soțul i-a smuls telefonul din mână și l-a aruncat în focul șemineului,” a povestit polițistul, potrivit Corriere di Viterbo.

”Cei doi copii, un băiat de 11 ani și o fată de 15 ani, nu se întorseseră încă de la școală, iar ea a fugit înainte ca aceștia să ajungă acasă. De teamă să nu fie bătută din nou, când a ieșit din casă, femeia a luat cu ea și un cuțit, iar bărbatul a pus mâna și el pe un cuțit și a început să o urmărească, dar după puțin timp s-a întors în locuință,” a adăugat acesta.

Femeia le-a mai spus oamenilor legii că astfel de episoade aveau loc de aproximativ zece ani. Carabinierii au mers la locuința familiei, situată pe un teren agricol, care se află în proprietatea italianului pentru care românii muncesc.

Individul a devenit recalcitrant, spunându-le oamenilor legii ”eu de aici nu mă mișc, faceți un abuz. Totul în fața copiilor, care erau dezorientați. Eram în cinci și nu am reușit să-i punem cătușele, fiindcă opunea rezistență pasivă până când unul dintre copii nu a urcat în mașină împreună cu el. În plus, percheziționând locuința, am găsit trei sticle de bere goale și stropi de sânge. Referitor la asta, bărbatul ne-a spus inițial că era sânge de animal domestic, dar a recunoscut apoi că aparținea soției sale,” a povesit ofițerul italian.

În locuință, autoritățile au mai găsit și o pușcă de vânătoare cu cinci cartușe, pentru care românul nu deținea permis. Acesta a ajuns în fața unui judecător și s-a ales cu un ordin de restricție, fiind obligat să nu se apropie de soție și copii. 

Românca s-a mutat, alături de copii, într-un apartament, pus la dispoziție de angajatorul italian, la aproximativ 30 de kilometrii de căminul conjugal. Partenerul ei de viață este monitorizat cu ajutorul unei brățări electronice.

×
Subiecte în articol: romanca femeie batuta sot Italia
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close