Antena 3 CNN Externe Diaspora Româncă şi copilul său, atacaţi cu acid în Italia. Micuţul a fost desfigurat de o italiancă

Româncă şi copilul său, atacaţi cu acid în Italia. Micuţul a fost desfigurat de o italiancă

Româncă şi copilul său, atacaţi cu acid în Italia. Micuţul a fost desfigurat de o italiancă
de M.C.    |    02 Dec 2013   •   18:41

Un copil român de numai 2 ani a fost desfigurat după ce o italiancă a aruncat cu acid pe el. Băieţelul a suferit arsuri pe faţă şi pe corp, iar mama lui a fost şi ea atinsă pe braţe de acid. Incidentul a avut loc pe 15 noiembrie în oraşul Napoli.

Românca şi copilul acesteia, se îndreptau spre acasă atunci când au fost stropiţi cu acid. Oamenii din zonă spun că o cunoşteau pe victimă, pentru că obişnuia să cerşească în zonă.

"Mama obişnuia să se aşeze acolo cu copilul, o vedeam mereu, dar era o persoană care chiar nu deranja pe nimeni. Nici măcar nu cerea de pomană. Era o persoană foarte umilă" a spus unul dintre locuitorii zonei.

Potrivit martorilor, copilul avea toatre hainele arse, iar mama avea şi ea arsuri pe faţă. Mai mulţi trecători au sărit în ajutorul celor doi şi au reuşit să rupă hainele îmbibate de acid ale copilului şi l-au transportat de urgenţă la spital.

Femeia care i-a stropit susţine că îşi curăţa balconul şi a aruncat acidul fără să se asigure, însă tatăl copilului spune că este vorba despre un atac cu tentă rasistă, lucru confirmat şi de martorii incidentului.

Se pare că în trecut italianca a aruncat apă fierbinte sau apă murdară peste mamă şi copilul său. Tatăl copilului spun că vrea acum să strângă bani pentru a se putea întoarce cu familia în România.

×
Subiecte în articol: incident Napoli
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close