Antena 3 CNN Externe Mișcare-surpriză a lui Dmitri Medvedev, după ce Vladimir Putin a tras cu pușca în poligon | Internauții, chemați să comenteze vestimentația liderului rus

Mișcare-surpriză a lui Dmitri Medvedev, după ce Vladimir Putin a tras cu pușca în poligon | Internauții, chemați să comenteze vestimentația liderului rus

Fostul președinte rus Dmitri Medvedev, în prezent vicepreședinte al Consiliului de Securitate al Federației ruse, a inspectat o fabrică de tancuri iar imaginile au fost difuzate de propaganda Moscovei și au ajuns pe rețelele sociale.

Mișcare-surpriză a lui Dmitri Medvedev, după ce Vladimir Putin a tras cu pușca în poligon | Internauții, chemați să comenteze vestimentația liderului rus
Sursa foto: Twitter @Nexta_tv
de Adrian Iclozan    |    24 Oct 2022   •   19:59

Secvența amintește de momentul consemnat săptămâna trecută, când președintele Vladimir Putin a mers într-un poligon din Riazan, unde sunt instruiți recruții pentru Ucraina. Acolo, Putin s-a băgat sub o plasă de camuflaj și a tras cu pușca.

În inspecția la fabrica de tancuri, Medvedev n-a tras cu armamentul greu sau, cel puțin, nu a făcut-o la vedere.

El a mers printre masivele care de luptă, însoțit de oficiali ai acestui obiectiv strategic.

Internauții au remarcat cu precădere două aspecte: statura relativ modestă a oficialului rus de rang înalt și haina de piele neagră pe care acesta a purtat-o cu ocazia vizitei.

Pe lângă remarcile legate de preț, comentatorii au remarcat similitudinea vestimentației lui Medvedev cu cea consacrată de ofițerii din aparatul de represiune al Germaniei naziste.

De altfel, canalul Nexta_tv și-a invitat urmăritorii să se pronunțe cu privire la personajul pe care, eventual, Medvedev și-a propus să-l întruchipeze prin vestimentație.

"Și-a pus haină de piele pentru a se cățăra mai ușor în țeava tunului sau vrea să 'reproducă' vreun personaj?" a scris Nexta_tv în tweet-ul cu imaginile vizitei la fabrica de tancuri.

Internauții nu s-au lăsat așteptați iar replicile cele mai savuroase au fost însoțite de o fotografie editată.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: Dmitri Medvedev tancuri Vladimir Putin
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close