Antena 3 CNN Externe Există informaţii că Madeleine a fost văzută în Maroc

Există informaţii că Madeleine a fost văzută în Maroc

Există informaţii că Madeleine a fost văzută în Maroc
23 Sep 2007   •   15:53

Cotidianul ?Sunday Express? a anunţat că fetiţa britanică Madeleine, care a dispărut în Portugalia în luna mai, a fost văzută în Maroc. Potrivit ziarului, poliţiştii marocani au primit informaţia de la mai multe persoane şi au deschis o anchetă. Zvonuri similare au mai apărut însă şi lunile trecute, când fetiţa de patru ani a fost căutată în Olanda, Belgia, Spania.

Între timp, Brian Kennedy, un afacerist milionar, a declarat că s-a simţit ?obligat? să îi sprijine material şi logistic pe părinţii micuţei în urma acuzaţiilor care au fost aduse împotriva lor. În principal ajutorul oferit de Kennedy constă în punerea la dispoziţia familiei McCann a avocatului companiei pe care o deţine, Ed Smethurst şi a purtătorului de cuvânt, Clarence Mitchell.

Milionarul britanic consideră că acţiunea sa îi va elibera pe cei doi părinţi de presiunea zilnică la care sunt supuşi şi ?va grăbi curăţarea numelui lor, permiţându-le astfel tuturor să îşi concentreze din nou forţele în efortul de a o regăsi pe Madeleine?.

Brian Kennedy este născut în Edinburgh şi are o avere estimată la aproximativ 250 de milioane de lire sterline. Este proprietarul grupului de companii Latium Group şi al unei echipe locale de rugby.

Antena3.ro

foto: SkyNews

×
Parteneri
Se schimbă regulile la ITP! Klaus Iohannis a promulgat legea
x close